Jobbintervjuuu!

som svar på mammas frågor.. Vi har två intervjuer att gå på, en imorgon och en på onsdag! wohoo, life's looking up!
Imorgon ska vi träffa Phoebe McCluskey från wheatsheaf bar..Där kommer vi förhoppningsvis få jobb som antingen diskplockare eller bartender vi får seee..

På onsdag var det något om att dela ut reklamlappar längs Londons gator, borde inte vara så svårt att få, men inte lika mycket pengar som det första, så det är vad vi hoppas påå..

ooch tyvärr kunde jag inte känna smaken av kakorna som åts dedikerade till mig, men dem var säkert jättegoda..Mattias kan ju inte misslyckas liksom..

Mer imorgon om hur allt gick och om vi vill hänga oss eller köpa champange! man skulle börja nästa vecka redan så vi kommer få veta ganska snart förhoppningsvis om vi fått det eller inte..

Cheers loves!

Kommentarer
Postat av: Becca

Hehe, vill ni ha kommentarer får ni väl dela ut bloggadressen oxå ¤s¤ Va skönt att ni ska på två intrervjuer iaf :-D wehoo, hoppas ni får jobb!! Hur går det med boende då?? Har ni lyckats ragga er till nått??

2008-10-21 @ 08:07:45
Postat av: Mamma

En annan sak..... Jag är verkligen BESVIKEN på dig. Om du förhoppningsvis inte har rökt tidigare (vilket jag verkligen hoppas du inte har gjort) Varför ända in H-Vte ska du börja nu?

2008-10-21 @ 14:02:34
Postat av: Mamma

Jättekul med jobbintervjuerna, hoppas ni får något av dom. Jag håller på bartender jobbet, att plockad disk är inte kul.



Puss

2008-10-21 @ 14:24:45
Postat av: Anonym

vi vet inte hur jobbintervjun gick än, förhoppningsvis så har vi fått en till också och Jennifer har kanske fått ett jobb redan på en liten sandwich bar..



Vi tänkte vänta med att leta efter lägenhet tills vi faktiskt har jobb och en stadig lön så vi har inte kollat än, men det gör inget för vi älskar vårat hostel ^^



och vad har du fått rökningen ifrån!?

2008-10-21 @ 17:43:35
URL: http://visticker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0