we have a flat.flattieflattieflattie

What a fucking birthday. holy shit. Jag hoppas Matt hade förjävla roligt igår, för det hade iaf vi. Roligaste kvällen sen vi kom hit, och om han inte hade det så undrar vi va fan kanadensare måste vara med om för att ha kul.

Kvällen började som alltid nere i baren och eftersom vi båda var så otaggade så körde vi ölspelet för att snabbt komma igång.
En kvart senare var vi redan inne på den tredje ölen..häh

Sen kom Paps och Matt och vi satt och snackade jävligt mycket udda ämnen. Vid typ 11 tog vi en taxi till Soho till en klubb, (tror den hette Stanza) där Kristina drog in en vinare, och öl och drinkar till alla oss. Det gick snabbt och snart var vi inne på andra vinaren och uppe i det blå.

Men fan va kul vi hade. Kom hem runt tre och då fick vi för oss att vi skulle kolla ifall Paul fortfarande hade baren öppen, men de va den ju inte som tur va, ingen av oss behövde mer så vi gick och la oss.

Det är så kul att hitta några riktigt roliga typer som vi kan umgås mer med och igår bestämde vi oss för att vi ska fira jul tillsammans. Vi är en familj har vi bestämt.

OCH VET NI VAD??????  shit här sitter vi och är alldeles uppspelta för att vi hittat vänner men vi har ju glömt att berätta det bästa av allt!
VI HAR EN LÄGENHET! Den är helt jävla underbar, den är verkligen oss. Den har tegelvägg och brasa i vardagsrummet och JÄTTEstor spegel i badrummet.
Den är egentligen lite för dyr så ifall vi svälter ihjäl för att vi inte har råd med mat så vet ni varför. Den kostar 150£/vecka per person. MEN ÅHHHH, det löser sig. D

Den ligger underbara Camden och alla är riktigt avundsjuka, Matt sa att "Camden is the place to live, the coolest place in the world" yeahhh!



Nu ska vi gå och köpa massor med chips och cola. mums.
Pussar
Kristina OCH Jennifer

Happy Birthday Hef!

Så trots Jennifers negativa inlägg om allt och ingenting så har vi det faktiskt lite härligt här. jennifer är visserligen stressad över jobbet, men jag vet att hon inte kommer få sparken så jag oroar mig inte. Mitt jobb flyter också på som det ska och alla är jättetrevliga. Har lovat att jag ska göra knäck på julen till alla på jobbet så i år får jag se till att göra dem extra bra så att jag inte skämmer ut vårt härliga godis.

Idag ska jag åka och kolla på en lägenhet ensam (Jennifer jobbar jue) och sen så ska vi mötas upp för att köpa våra halloween dräkter!! haha .. Det kommer kanske vara lite klyschigt men Matt är ju så cool att vi måste.. Han ska vara Hugh Hefner och vi ska vara hans playboy bunnies!

Vi satt i baren igår och funderade över vad vi skulle vara när Matt kommer in.. Det var dessutom hans födelsedag så vi grattade honom massor och lovade en kanonfest på halloween! (Tyvärr så kommer jag nog behöva dricka Teqila..buhu) Så när vi frågade honom vad han skulle vara och vi fick det svaret. Ja, då fanns det ju inte så mycket att göra! Maha det kommer bli helt sjukt..

Tillbaka till baren iaf så blev det en himla natt igår..Vi firade att vi varit i london i tvåå veckor! (Paul sa iofs att vi alltid är i baren och att vi alltid har någonting att fira..så sant så sant) ..Så vi blev fulla, dansade, sjöng massor och Jennifer förstörde mina chanser med en modell!! Dumma henne...han spelade perfekt gitarr och sjöng som en ängel! Jag smälte...

Dethär var favoriten


hemlösa


god morgon sverige!

idag är både jag och Kristina lediga från jobbet, tur de eftersom vi var tvungna att checka ut från vårt rum för att byta till ett annat.
haft en riktigt dålig morgon och gårdagen var ännu hemskare, när jag gick från jobbet igår så kändes det som att jag skulle få sparken. vi får se hur det går imorn.

jag är liksom inte van att vara den nya och sämsta på ett jobb utan jag har ju alltid varit bäst...tills nu. välkommen till verkligheten Jennifer.

Idag ringde vi på en lägenhet som låter för bra för att vara sann, den ligger i Camden så det är ju nice för då har både jag och Kristina lätt att ta oss till jobbet.
Och de bästa av allt är att den "bara" kostar 175£/vecka så den är mycket billigare än de andra vi kollat på.



jaa jag är så förbannat trött på det här hostlet, de ända som är bra är Paul och Craig (våra bartenders) och Matt (festfixaren) och killen i receptionen som hjälpte oss med de här nätternas boende. utan honom hade vi varit hemlösa inatt och det börjar ju bli rätt kallt här nu så det hade ju inte varit att föredra. egenltigen är vi ju hemlösa för vi har inget hem, det här är som en jävla fritidsgård.

Kanske skriver sen om hur det går med lägenheten, vi kanske får komma och kolla på den idag.

beautiful ones.

HII!

uh vad jag är trött, jag känner mig helt golvad. som om någonj kört mitt huvud i en mixer.

det var ju engentligen menat att vi skulle gått ut idag men Kristina frågade "måste vi?" och jag höll starkt med henne, vi måste inte gå ut idag.

påväg hem från jobbet så gjorde jag en liten film, men batteriet dog när jag skulle visa det mysigaste, men det är sånt som händer.



vem tror ni jag stötte på i receptionen? jo min australienare som åkte hem för två dar sen.

Me- Hi, what are you doing here? U left like two days ago?
Aussie- Yeah, I left but now im back.
Me- Aha,mhm...okey, See ya..


Så nu ska han smyga omkring här och va snygg också, det har jag inte tid med.

Imorgon tänkte jag ta med mig kameran till jobbet så kan ni få se hur jag jobbar om ni vill? oh så kan Kristina göra desamma.

för det är väl roligare att kolla på lite bilder än bara ta sig igenom text efter text med massa blaha?

Idag hade jag inte råd att äta middag, så jag verkligen skramlade ihop 39 pence (typ 5 kr) så jag kunde köpa mig lite nudlar...det suger verkligen. kände mig så dum när jag stod i supermarket och skulle betala så funkade inte mitt kort. så ja la på en extra dålig brytning på engelskan och bara skakade på huvudet. dum svensk.

fängelset.

Det här är vårt fängelse, se på det. det är hemskt. blågråa väggar gör det redan kalla rummet kallare. gillade det andra mer, det var oranget.
inte svårt att förstå varför jag hatar det, detta är det omysigaste jag varit med om.



nu ska jag göra något som jag ofta gjorde hemma i Sverige när jag hade tråkigt. ni får se sen.

Imorn har jag bestämt att vi ska gå ut, jag har googlat på lite klubbar och hittat en som ligger mitt på Oxford St. som heter Metro. Det är en Indieklubb och jag hoppas att det är grymt, jag har höga förväntningar då vi inte ännu varit ute på "riktigt" här i London, bara hängt på pubar och i vår bar här på hostlet.
ohh.

The Stonemasons Arms, Enjoy!

Första dagen på jobbet gick så smidigt och bra som man bara kan tänka sig! Det var jättekul och alla var jättetrevliga!
Det började med att jag mest följde efter stackars Jo medans hon jobbade, hjälpte till med vad jag kunde och så visade mig dem runt stället, inte för att jag kommer ihåg så mycket, men det kommer. Under lunchen kände jag mig mest i vägen men gjorde vad jag kunde och vågade mig på att prova.

Kvällen blev en dröm! jag tog emot, serverade och tog betalt alldeles själv hela kvällen! Jag tog emot de första middagsgästerna, fick lite hjälp när det började komma flera av Baku, världens snällaste kille! Resten av kvällen flöt på som en dröm! Stackar Sandra var väl lite stressad för att det nästan flöt på för bra, det var så fullt att folk satt och väntade på att få bord! Sista gästerna gick otroligt sent också så jag var inte därifrån fören fem i tolv!

Det känns som om det kommer gå bra dethär..hehe

Idag vaknade jag halv fyra, inte så bra kanske men men..Har inte gjort så mycket..Suttit här och uppdaterat mig, ringde lilla mamma som är lika gullig, rolig och tjatig som alltid.

Känner mig lite hemsk ibland som bara sticker och lämnar alla, jag har aldrig velat vara en sån person. Men jag intalar mig själv att jag kommer komma tillbaka och alla vet om det. Fast jag saknar alla ändå, väldigt mycket..sitter och grubblar över hur jag ska få hem alla paketen över jul, men det löser sig säkert.

aja..nu ska jag fixa min tatuering till tatueraren, så att han fattar hur jag vill ha den och inte vill ha 400 jävla pund! alldeles för mycket..

cheers!


im so bored


ikväll är första gången jag har haft riktigt tråkigt i London...dagen har spenderats i stan..jag gick verkligen helt nuts inne på Primark,,mitt hjärta rusade och jag kände lyckan sprida sig i kroppen. jag fick med mig

ett par high heels
ett par ballerinas att jobba i
en BH för 1 pund, går ju inte att INTE köpa den..sexig var den.
en kort kofta
en lång stor mysig blågrå stickad kofta som man kan ha til strumbyx.
strumpor
strumbyxor
en svart lagom stor väska
tre par örhängen
en plånbok
tre långärmade baströjor
två par trosor.¨
ett flätat hårband

allt detta fick jag för 900 kr. ddet är sjukt.

snart kommer Kristina får jag hoppas..jag har bara suttit här i lounge room och läst bloggar, var nere i baren och köpte en Corona också men det är typ fjortisdisco där nere så jag har inte lust att vara där helt själv.

Men när hon kommer så hoppas jag att vi går ner dit ett tag iaf. Imorgon jobbar jag från 12-00. ska bli nicee.

sen kanske vi går ut..vi får se..måste hitta en lägenhet. jobbet är ju avklarat så när vi väl fått en egen flat så kan vi börja leva lite mer normalt än nu.



puss

det går bra nu


hej alla.

vet ni, igår jobbade jag från 10-24. fattar ni hur död jag var när jag kom hem till hostlet eller?
men det var kul igår, jobbade i baren och lärde mig allt från hur man ska tappa upp ölen rätt till att blanda olika drinkar, lite trist bara att den vackra mannen som jag jobbade med var så ocharmig.

and today im off work. så jävla skönt, sov till typ 1, har inte gjort det på flera dagar.

i onsdags var det Bar games här på hostlet så jag och Kristina tävlade mot tre australienska killar, så jävla kul och fan va alla va helt väck efter ett par rundor. haha...det slutade med att jag fick som jag ville (som alltid) och fick den riktigt fina mannen. typiskt bara att fransmannen kom in i vårt rum och frågade vad vi höll på med. måste sluta flörta med han men det är så svårt just för att han är fransk. det är svårt då. vackert ni vet.

snart kommer den här bloggen vara skriven på engelska, snackar ju bara engelska här, ibland pratar jag och Kristina svenska med varandra men oftast så umgås vi ju med andra också så då blir det inte så mycket svenska. om vi inte snackar skit om folk ofcourse. haha

Idag ska jag åka in till stan, måste köpa nya skor för eftersom jag haft mina converse på jobbet har de blivit alldeles nerdränkta med öl så det luktar inte så gott liksom. ska också gå in på primark o go bananas. jag får ju lön från baren imorn och så fick jag ju donken lönen idag.

och så måste jag äta..åt senast igår kl 4...och lite chips i baren igår.

fna va långa alla inlägg blir...mycket att berätta..

ska möta Kristina på hennes jobb sen...hon slutar väl vid 23 tror jag.

nee emåste äta nu.

puss

we got a jjooob

hello mates'

den här dagen började som ett jävla helvete...vi hade totalt glömt att vi skulle checka ut från vårt rum imorse för att byta till ett annat, så när Kristina åkt iväg till sin intervju och jag hade kanske en 30 min kvar att klä på mig, platta håret och käka så kom jag på FAN vi måste checka ut. så jag ba slängde ner ALLA våra grejer som vi spritt ut rätt bra i rummet och försökte få hjälp av nån i receptionen...

men icke..den där jävla ryssen asså.

tillslut var allt klart, packa, ställa in bagaget i luggage room och sen springa till tunnelbanan i kläder jag inte ens ville ha på mig och ofixat hår. Sätter mig på fel tunnelbana och får panik...jag var redan 20 min sen och det är INGEN bra början att komma sent till första dagen på jobbet så jag fick en liten snilleblixt och tog en taxi. kom dit 20 min förtidigt istället.

Ja, sen har jag jobbat hela dagen..började med lite köksgöra..lagade korv o potatis mos, serverat mat och sen stod jag i baren och hällde upp livets dryck öl.

Och jag trodde att detta bara var en provjobbning men redan på morgonen pratade chefen om imorgon. och i slutet av dagen sa han "welcome to the team" ja det är så mysigt.

Nu firar jag med en ben&jerrys. så jävla gott och snart fortsätter firandet. ska få ett nytt rum, duscha och fixa..

Sen =

Fest i ClinkBaren. det är Bar games ikväll och alla vet att jag är bäst på att  svepa öl.

byee


Dagens citat : "OMG, thats amazing, it looks beautiful!" (En engelsman om en simpel korv me mos...)

Edit: Testing Testing

FUCK COSMETICA! Jag har ett JOBB! mohahahahaha!!!!!

Baren/restaurangen/bistron heter Stonemasons Arms och ligger i Hammersmith, ganska långt ut från City men inte värre än vad hökrängen är för sthlm C. Till skillnad från cosmetica affären så behöver jag inte byta till någon buss utan kan ta tunnelbanan direkt. Jag och chefen (Sandra) klickade direkt och jag fick jobbet!

Ja juste, kanske ska börja med intervjun? Ja, efter att jag bloggat, någon halvtimme senare, ringer Sandra och undrar om jag fortfarande letar jobb, självklart svarar jag ja och hon ger mig vägbeskrivningen. En halvtimme senare stiger jag av tunnelbanan i Hammersmith och hittar dit på tio minuter (det kommer ta fem nu när jag vet vägen). Hon hälsar mig fem minuter senare, vi snackar om mig och om bistron i kanske tjugo minuter och precis som jag kände så tyckte hon också att vi klickade. Jag hade kunnat börja imorgon om jag velat. Vilket jag egentligen ville också men jag ska på en intervju imorgon också och på fredag är ju kosmetika grejen.

Egentligen är det ju ingen idé att jag går på någon av dem, men har jag bokat tid så måste jag gå, men jag behöver inte kämpa lika hårt på intervjun och jag kan säga att kosmetika inte passar mig..för mycket jobb eller nåt, det löser sig men..

JAG HAR ETT JOBB FÖRFAAN!

Jag sjöng "Walking on sunshine" hela vägen hem (folk trodde jag var galen) och firade med att köpa en väska på Primark, som för övrigt ligger två minuter från bistron, och en liten burk med Häagen-Dazs Strawberries & Cream.
mums! maha!!

Testing teesting!

Nu är det min tuur!

På fredag ska jag provjobba i en sminkbutik äända nere i Brixton men det kan det vara värt. Om jag får jobbet där så skulle jag visserligen få slita arslet av mig men det är man ju van vid och nu kommer jag iaf inte lukta frityrolja och Big Mac i slutet av dagen utan en god blandning av Dior, Lancome, Hugo Boss, Loreal och massa andra fina produkter!

Så kanske det blir en intervju til på en bar i runt Buckingham, men det är inte säkert..

Det är helt tokigt hur telefonen ringer nu för tiden från arbetsgivare, men vissa är ju inte kloka! Toppless bar, Striptease, sex chat i morse och massa andra tokigt som man kan tänka sig, men det är lite kul ändå..haha om vi blir tillräcklig desperata så kanske det blir något sånt tillslut. Ja juste, om jag skulle få jobbet i sminkbutiken så skulle jag iaf ha ett jobb ändra fram till Jul och nyår, så får vi se hur det blir sen. Det vore kul att jobba där faktiskt, alla verkar trevliga och det verkar som om det finns mycket att göra, jag måste bara lära mig lite mer om branchen, men det är nog inget problem.

I alla fall så är det var som händer just nuu, imorgon blir det till banken och jobbkontoret för att skaffa konton och social security numbers, så hoppas Jennifer är ledig imorgon annar måste jag göra det själv..buhu

Det känns faktiskt lite konstigt och spännande att vi är i två helt olika delar av London just nu och att det faktiskt börjar hända lite grejer, första dagarna var vi ju bara på vårt hostel eller i Camden och shoppade, det kändes som semester, nu känns det som om vi faktist lever här och ska stanna här en långt stund. tihi!

Cheers

Provjobbaa!!!

Lite bilder från idag...


Fish&Chips...så jäkla vidrigt...som man ser på mitt ansiktsuttryck...fast det var sol iaf...



Kristina åt också men hon tyckte iaf att det var lite gott



Big baby Ben..lite stor sådär...fin.



Och så vi då...



Och så självklart en bild på Bosse och jag vid London Eye.
(för er som inte förstått så är Bosse min päls)




Vi gick upp rätt tidigt för att åka till vår intervju, båda trodde att det skulle vara en sån där läskig än då man satt fastspikad i en stol och blev utfrågad till tusen men han berättade lite om stället som verkar asmysigt och vad jobbet handlade om och sen ställde han typ..4 frågor som vi turades om att svara på. Sen tackade vi för oss och gick..och tydligen så skakar man inte hand i England fick jag höra senare så blickarna jag fick av ägarna var ritkigt konstigt när jag tog i hand och tackade. haha det var roligt.

Men vet ni vad?
Jag får komma tillbaka imorgon och provjobba, först lite i köket och sen lite i baren. Det ska bli riktigt roligt.

Ända sen vi satte upp våra "we need a job" annonser på en sida som heter Gumtree så har våra mobiler ständigt ringt och vi får mail stup i kvarten om jobberbjudanden. Några bättre än andra.
för bara ett par minuter sen så ringde en kille till Kristina och ville ha henne för intervju...men vi måste skaffa National insurance numbers och engelska bankkonton då vi icke jobbar svart liksom. Eller vi kan inte jobba svart för då får vi ingen egen flat som vi faktiskt planerar..hehe  kan ju inte bo här på hostlet hela livet.

Fast det är mysigt här, så vi bokade 7 nätter till. Det känns bra att ha en säng att sova i även fast man delar rum med 10 andra. Men det är lite roligt.

Nu blev det långt här men det får vara så ibland. Jag känner mig nöjd iaf och jag hoppas det går bra imorgon, annars har jag en backup på torsdag..det är en intervu på ett cafe som jag är rätt säker på att jag kommer få..han var lite pakistansk så jag förstod inte riktigt vad han sa.
men det blir nog bra. jag är nöjd.

Ikväll blir det nudlar till middag igen..vill inte slösa för mycket pengar på mat...går hellre förbi Primark imorgon efter jobbet och kollar efter något.. Antingen för att fira det nya jobbet eller trösta mig själv.

häh..här är en video vi gjorde idag.


 
berättar imorgon kväll hur det gick med jobbet. puss

Jobbintervjuuu!

som svar på mammas frågor.. Vi har två intervjuer att gå på, en imorgon och en på onsdag! wohoo, life's looking up!
Imorgon ska vi träffa Phoebe McCluskey från wheatsheaf bar..Där kommer vi förhoppningsvis få jobb som antingen diskplockare eller bartender vi får seee..

På onsdag var det något om att dela ut reklamlappar längs Londons gator, borde inte vara så svårt att få, men inte lika mycket pengar som det första, så det är vad vi hoppas påå..

ooch tyvärr kunde jag inte känna smaken av kakorna som åts dedikerade till mig, men dem var säkert jättegoda..Mattias kan ju inte misslyckas liksom..

Mer imorgon om hur allt gick och om vi vill hänga oss eller köpa champange! man skulle börja nästa vecka redan så vi kommer få veta ganska snart förhoppningsvis om vi fått det eller inte..

Cheers loves!

DONT CALL US, WE CALL U.

ohh jag har fått ett jobb tror jag...hä det är bara dela ut flyers ons-fre men det är iaf pengar...rakt i handen.

nåja. det blir nog bra.'


idag har vi bara chillat hela dagen, först åkte vi till Camden igen, jag köpte en päls (fejk) som heter Bosse. han är mysig.och varm.
Sen gick vi förbi en tattoostudio och frågade lite..min piercing som jag vill göra kostar 40 pund men den var slut så jag får komma tillbaka nästa vecka. Och tatueringen som Kristina vill göra skulle kosta 400 pund, det är lite dyrt men jag tror dem missuppfattade henne.

såhär ser en anchor ut..fast jag ska bara ha en..och i nacken ska den va


Och så har vi sökt jobb, en massa jävla jobb. börjar känna oss lite stressade ni vet...inget jobb ingenstans att bo. mjaa.

Men nu har vi en jobbintervju på onsdag kl 4 och jag har jobb ons-fre. det är en förjjävla bra början I THIIIIIIINK.


vi ska äta nudlar till middag.

very classy huh?


föreseten..v.varför skriver ni inga kommentarer? Okej birgitta du klarar dig men ni andra, saknar ni oss inte`???

HÄH

jamenhej

Hello. vi gjorde en liten video igårnatt när vi satt i baren. man varken ser eller hör speciellt mycket men det får vara så...
jag gillar det här hostlet så mycket, alla är så roliga.

imorgon ska jag köpa en päls, i like! och så ska vi gå förbi några tatuerare och kolla vad dem tar för det vi vill ha.
 
ska även kolla ifall dem gör "anchor piercings"..för en sån ska jag ha i nacken. det vore fint.

ne men jag är nöjd ska ni veta..
jag har absolut inga planer på att åka härifrån så jag hoppas att vi hittar ett jobb snart för annars måste vi åka hem efter jag varit i Barca. :( och det vill jag ICKE. icke icke icke.
de blir nog bra.


update 21.40.
ne nu har vi tröttnat på att sitta i den här iofs väldigt sköna soffan så nu ska vi gå ner till pakkisen och handla lite sen ska vi sätta oss i baren...en corona skulle sitta fint. ska fjäska in oss lite mer hos bartendrarna.
puss

Everybody go Bananas!!


Helgen har varit riktigt niiice.. Vi lyckades ta oss ned till Oxford Street, genom hela gatan, bort till Hyde Park och PRIMARK.. Jennifer är helt förälskad och jag måste erkänna att jag saknat affären väldigt mycket! Kom också fram till att det påminner väldigt mycket om IKEA..Det är inte för att dem har samma utbud (de är helt olika) men de har samma filosofi. Du kommer dit med planen att du ska köpa en eller två grejjer, inte mer...sen två timmar senare kommer du ut med deras största påsar och har köpt så mycket att du är snurrig! och priserna också!! tokigt billiga! Vi hittade massa fint. Jag hittade en klänning, ett par skor, en väska, bh och troso och ett bälte..allt gick sammanlagt på 350 kr!!!! Så tokigt galet sjukt billigt! Det enda jobbiga med affären är ju alla blir helt galna av priserna så man får akta sig, annars blir du nedtrampad..iaf

På kvällen sen (lördag) hittade vi det omtalade Pub Crawl och det var lika unikt och roligt som alltid.. Vi gick till jättebra barer faktiskt, framför allt två, en som spelade baaara rock med billig San Miguel och sen ett clubliknande ställe som hade ett Liveband.. Gittaristen var Fab och dem spelade tokigt bra musik! Sen blev vi nog alldeles för fulla för vi snackade bara engelska och tappade bort gruppen, haha , vi tog cykeltaxi och spenderade resten av kvällen med vår kära bartender på vårt hostel. Vi försöker också nästla oss in lite så att nån av oss kanske får ett jobb här!? vore helt underbart faktiskt..

Idag (söndag) har vi sooftat och jag provade att laga English Breakfast...det var vidrigt..resten av dagen har iaf spenderats med att kolla efter jobb, söka väldigt få (för att datan krångla) och uppdaterat oss om vad som händer hos er..

Lite mer bilder..sen kommer Jennifers säkert lite roligare inlägg..En Film också ja!



We are faboulous!



Jaja nu skriver jag som begärt.
London är jättehärligt, ganska exakt som Jennifer skriver. Glöm bara inte hennes tendens att överdriva som jag skrev tidigare. jag har inte begått något brott..bara lite immoraliska handlingar kanske, men inget brott!

Idag har vi vart jätteduktiga och sökt jobb på flera ställen. Det är lite läskigt så vi får se vad som kommer att hända. Vi har också sökt lite över internet och fortsätter att leta.
jag har hittat väääärldens mest Faboulous kappa som gör att jag tydligen ser ut som en filmstjärna! Ni får döma själva. nedanför är alla de roligaste bilderna vi tagit ( dem enda haha). Ikväll är första kvällen som vi inte firar att vi är i London. Alla människor som vi har mött har varit helt underbara och det känns kul att veta att Jennifer inte är deprimerad över vädret som hon trodde att hon skulle vara. Det har varit väldigt soligt (med lite moln) och varmt nog för att gå med öppen jacka. 

Imorgon ska vi fortsätta vår jobhunt fast lite mer åt söder. Jennifer ska få se Oxford Street, Picadillu Circus och det omtalade Primark..vi ska försöka att inte spendera för mycket pengar...hehe.. 






Så! nöjd nu mamma!?!?

TACK FOOOR KNYLLEET!


HELLOO!


Nu har vi äntligen börjat fatta att vi är i London.
 
Igår hade vi sigtseeng, vi gick hela vägen till Camden Town och spanade in deras lilla marknad, mycket skit fanns det där MEN Kristina hittade en vintage kappa med pälskrage för ynka 18pund. asså ni förstår inte vilka godbitar som fanns där.

deras utbud är helt jävla otroligt. Jag hittade också en helt faboulus väska, vintage of course.

Ne, den marknaden med second hand var helt otrolig. Vi ska dit igen för vi såg att det var rätt många affärer som sökte personal. Så nu jävlar måste vi börja skärpa oss, sluta med all öl och skaffa ett jobb.


Annars så..ja hostlet är riktigt nice med många roliga människor. Lite för stort och det är typ ett dagis här.


Kristina har begått ett brott också. Hon har legat med en tysk man, ja  ni hörde rätt TTYYYYYYSK. heil för fan. så gör man inte. men men. han var söt..o lite trevlig.

Igår hade vi 80´s night här på hostlet. alla var fina i sina tights och neonfärger..

Ja, nu ska vi försöka nyktra till en sista gång innan vi beger oss ut på mer äventyr. Ska hitta en väska idag..och så måste vi förbi paradiset HM..måste köpa strumpbyxor.


nu råkade det blien bibel.

Cheers MATE!


Oj, nu ar vi i London...


hej era sma grisar.

nu ar vi har...antligen. assaa..det borjade INTE bra.
buss till Arlanda, allt gar bra men precis nar vi ska boarda sa sager en tant att flyget ar belive it or not 3.5 timmar forsenat. jag ba garva. sen fick vi matcheck pa 75kr som vi handla ol o vin for. somna...ah fan. langsta resan jag varit med om.

det forsta jag sag nar vi landade var REGN. jag log for mig sjalv, skrattade lite hysteriskt.

hela dagen har varit helt konstig, bada vi tva har varit sa hoga pa overskottsenerig att vi i stort sett bara flummat och skrattat.

sen kom vi pa "FAn, vi ar verkligen i London"

Nu ar vi pa hostlet..lite ackligt. det sitter en tysk framfor mig. gillar ICKE. planerna ar ju att hitta en rik man sa vi slipper bo pa hostel...detta borjar imorgon.

Da ska vi pa sightseeng.

Nu letar Kristina jobb...ar sa trott.. efter detta ska vi ner till baren och dricka ol for tva pund...tror det ar billigt.


massa pussar o kramar.

02:52


nu kan jag åka...måste bara svepa kaffet först men annars är jag redo till tusen.

fortfarande inte nervös men en konstig känsla finns inom mig...vet icke vad det är faktiskt.

röksugen, trött, hungrig...

åh vaa kul det ska bli att flyga fan...länge sen nu.

vi hörs kanske på Arlanda annars så bloggar vi igen när vi är framme i London.

pus jen


London - 1,5 dag kvar.

fortfarande inte speciellt nervös.

men det kommer på onsdag, de lovar jag. två månaders lugn kommer ge mig en smäll på käften och göra mig till bambi ute på hal is, kommer snurra runt på arlanda o skaka som ett litet löv.
men jag har en plan B så det är rätt lugnt.

packat klart, imorgon är det mycket att göra men det känns bra. då går den dagen fort. sista dagen imorgon.

hujedamig. häh.


lykke li ø kleerup, så jäkla bra.

kleerup is my gud.

missa inte dokumentären om fotografen David LaChapelle på tvåan kl. 22.30.

countdown.


förbaskat lång dag idag. slirig walk of shame imorse.segig städar-flytt dag, glassmedchips, lite vin i Linns lya.

Vi stod och rökte och Linn sa att det kändes så overkligt att jag snart ska åka och hela tiden har jag nästan förnekat det faktum att jag faktiskt..sticker.
Det är nu som jag börjar förstå, när jag kramar om personer jag tycker om för sista gången och säger hej då som om vi skulle ses imorgon igen.
Men det gör vi inte.

De tre dagarna som är kvar är fullmatade med viktiga saker.

kan vi inte bara sticka härifrån på en gång?

mycket tankar är det just nu. min hjärna har pingpong turnerning där uppe. fram och tillbaka hela tiden. jag kan inte tänka klart. jag har huvudvärk, jag sover knappt längre.

jag måste typ börja knarka eller nåt.

lång jävla bok det här blev då.

pus jen





Stereo turned up loud with a fat sound

just nu sitter jag och försöker tagga till, det är ju min och Kristinas SISTA Baba. är trött, har pengar men som verkligen inte borde spenderas på detta.
förihelvete.borde kanske spara till London?neeej måste tagga till. vi ses på Baba?orkar inte jobba imorn, orkar inget just nu.vill bara flyga. puss jen
 ps. jag överdriver väl aldrig?det är ju nästan som att säga att Kristina är sarkastisk.

pfftt.

öl.

Impossible is nothing

Nu är det inte alls långt kvar näe...jag som är så dålig på att blogga..dethär kommer gå åt helvete, det känns som att Jennifer kommer sköta större delen av bloggandet..hon är mycket bättre på sånt än jag..fast hon har ju en tendens för att överdriva också haha "inte denhär gången"...jag kommer nog få tona ned hennes inlägg lite...Mission number one.. Fan snart bär det iväg och sen känns det som om livet faktiskt börjar. Vi får se..

london preparations#1

jaaha, ett nytt land, en ny blogg.

Just nu går dagarna fort fram och jag blir lika förvånad varje gång jag berättar för någon att det bara är drygt en vecka kvar tills vi lämnar Sthlm.

Det känns så bra ska ni veta.

Jag är inte nervös utan jag är så förväntansfull för det här har jag längtat efter ett bra tag och det känns precis som det rätta att göra.
är ICKE redo för att binda upp mig för något här hemma i Sverige, varken nytt jobb, bostad eller förhållanden av olika slag.

Tråkigt dessväre att lämna er, mina kära vänner, gamla som nya.

Allt för resan är fixat, vi har boende de första 7 nätterna och sen får vi se hur allt går. Är inte ett dugg orolig för hur det ska gå för oss.

7 dagar kvar.

puss

jen


RSS 2.0