dont want to hurt u, try not to mess with ur feelings.

Okej mina kära.

Saker flyter på som det ska kan jag berätta, jag ska försöka att inte skriva en hela jävla artikel om min lycka utan jag ska faktiskt försöka fatta mig kort för en gångs skull. Det är svårt kan jag lova.

>Igår hann jag prata med både, morfar,mormor,mamma och pappa på en och samma kväll och det kostade mig endast £1.60(20kr). Vilket kap jag har gjort! Famijen mår bra, gör mig inte sådär orolig igen tack!

>Vi åt familjemiddag igår(plus daniel) på resturang och allt. Värsta var väl att jag blev matförgiftad och spydde upp den inte alls så fantastiska middagen under natten, Men oj va mysigt vi hade det under kvällen.. Mhm! 

>Jag får tillbaka pengar på skatten, jag älskar skatt!

>Vilket betyder att jag kan ta ut semester, OCH jag har kommit på att jag kan ju förfan åka till Barcelona, det är både storstad, sol, bad OCH kanske gratis boende!

>Jag fortsätter att samla på mig vuxenpoäng varje dag, tex. Jag har lärt mig äta kokt broccoli vilket resulterar i en middag ikväll som består av ris med kokta grönsaker. Otroligt va?

Imorn ska jag på möte kl 9.00 och efter det ska jag gå en vända i alla fina secondhand affärer och sedan se hur mycket en till piercing kostar. Och oroa er inte, det är inget ansiktet!

Puss och kram!


Bubblebubble

Hey hop;"

söndag idag, riktigt sliten..å´åuha. Mitt huvud känns som en bakpotatis med alldels för mycket vitlöksmör..helt mosig.

Sitter och väntar på Daniel, vi ska gå och dricka billig öl, jag menar, är det så billigt så måste man ju bara ha en. En San Miguel kostar liksom 99pence = 12kr. Livet är allt underbart ibland.

Och för att göra bra saker dåliga så blir det förmodligen inget grekland, jag kollade runt på ALLA flygbolag men det är så jävla dyrt.
Så jag tänker storstad istället, och nej jag tror inte riktig att det är så att Kristina inte vill jag tror nog snarare att det är jag som vill för mycket ibland. Om det nu är möjligt.

Ja, Mormor och morfar. När ni kommer hem från Tenerife kan ni kanske fixa skype så kan vi prata? Såklart kan ju vem som vill fixa skype så kan vi prata allihopa, självklart!!!!

Nu måste jag underhålla Daniel lite...

Jag skriver mer imorn!


Grekland!!!!!!!

hey hop!

sitter här på cafet igen med en dubbel espresso och väntar på att klockan ska bli halv 2 så jag kan kila iväg på ett möte..och just i denna sekund som jag skriver detta ser jag att klockan är 13.39..så jag är lite sen. Men det är nog OK.
Jag ska gå och fixa mig ett NI-nr efter snart 6mån här i London, det har med skatter, försäkringar och framförallt arbetstillstånd att göra...jobbar i detta nu väldigt olagligt.

Plus att jag ICKE kan få öppna ett bankkonto om jag inte har det där förbaskade nr, Jag ska ju byta bank för jag trivs inte alls med Lloyds(som Kristina har) och det känns som att man ska vara nöjd med sin bank, det är ju dem som har hand om mina pengar...så jag har gått till Barclays 3 ggr nu men dem har nekat mig varenda gång.

Annars så...öppningen av nya puben har blivit ännu mer försenad så nån gång i April-Maj kanske? Vi får väl se.

Jag har bestämt mig att även fast Kristina ej vill/kan följa med till Grekland med mig så ska jag åka själv. Dessvärre vet jag ju att att åka som ensam tjej inte är det säkraste man kan göra här i livet, MEN om jag ska sitta och vänta hela mitt liv på att träffa nån som är på samma "lev-livet-här-och-nu-nu-jävlar-så-kör-vi" nivå som mig så kommer jag ALDRIG att komma nånstans här i världen.
Jag menar, när jag säger, "Jag ska göra det här, " då jävlar gör ju jag det också. Och grekland, det är ju som ett andra hem för mig. Och greker är ju rätt trevliga, liksom.

Tänkte åka i Juli-Augusti.

Nej, kanske ska kila iväg på det där mötet snart.

Puss

jag hatar att jag älskar dig, o jag älskar dig så mycket att jag hatar mig


Goddagens.´

Helgen var riktigt upp och ner, vet inte vad som står på men jag är tillbaka i min egna lilla bubbla igen vilket känns fantastiskt.
I min bubbla är det jag som bestämmer och inuti bubblan finns inga problem eller regler. Där kan jag leva som jag vill. Men ibland får jag en för stor dos av vardagen och alla dess problem, och då spricker den här underbara atmosfären jag svävar omkring i.

Jag skulle behöva någon som underhåller mig 24/7, som aldrig lämmnar mig ensam och får mig skratta igen när livet helt plötsligt blir för allvarligt.
En sån där narr, eller vad dom heter. Vore perfekt.

Idag har jag hittat vad jag ska studera. Det är lång tid tills dess, inte förens hösten 2010. Fashion Design and Marketing heter kursen.
För några år sen kollade jag på samma kurs men tyckte det var alldeles för dyrt, men nu har jag bestämt mig.

Jag har klämt min tumme så den är helt turkos, det gjorde så förbaskat jävla ont men jag är glad att turkos är en himla fin färg iaf..

Idag har det småregnat hela dagen, förr hatade jag regnet men nu älskar jag det..sitta här på cafet med en dubbel espresso och titta ut på alla blöta människor.
Och det luktar ju så gott också.

nu lyssnar jag på Håkan, han måste nog vara en av världens bästa.

det är ju nästan så att man blir kär.


ut och ta lite luft sen mer kaffe.

jag älskar er.
puss

simply the best.

Hej alla!

Idag skiner solen, och jag försöker skina jag med.  Men vissa dagar är det svårt. Jag vet inte varför.

Mormor: Ja, öl är alltid godast i solsken!!  jag försöker vara posititv till livet, försöker försöker försöker! :)
Saknar er miljoners miljarders!

Biggis:
Som sagt, Ölen satt inte helt felt. Hmm, Ja vem är den här Daniel. Det är en god vän till mig/oss, Det är ingenting på G, han skulle garanterat hoppa framför en buss för att det skulle bli så, han är nämligen  lite kär i mig har en fågel viskat i mitt öra. Men nej, nej.
När är det du kommer hit?? Snart va? Det ska bli skitkul!

Eva och Hampe: Jaa, jag vet att ni läser min blogg, det är väldigt trevligt, jag ska försöka skicka iväg lite mail så det var bra att du skrev er adress!!!

Tessi: Saknar dig också, det vet du! Du får komma och hälsa på när du vill, mi casa es su casa! Du är alltid välkommen.

Har inte mycket att skriva...vi gör fortfarande ingenting. Jag börjar få den här känslan igen som jag alltid får när vardagen blir alltför vardaglig.FLYY. Men vart ska jag ta vägen...Nej jag tänker inte bryta mitt löfte till mig själv och lämna england förens min engelska är Perfekt!

Jag har köpt en blomma, jag ska köpa massa fler. Det måste man ju bli lyckligare av, eller hur? :)
fast den luktar verkligen skit.

Nu ska jag googla lite.

puss

lights out.


inte länge min lilla strejk höll sig. men nu när jag ändå sitter här kan  jag ju lika gärna skriva en rad eller två.

igår firade vi St.Patricks day...det var rätt roligt men alla irländarna var helt galna, skrek och sjöng och var aspackade.
Så vi hittade ett ställe vid kanalen där vi satt utomhus hela kvällen och drack San Miguel för 99pence och alldeles för mycket sambucca.
Vid 12tiden vinglade jag först hem till Daniel och sen hem till mig.

Idag gick vi och satte oss vid vattnet igen och åt våfflor med choklad och jordgubbar, bästa bakismaten. Sen satt vi och pratade om sommaren som kommer. jag tror det kommer bli en fantastisk sommar. Först Glastonbury, får vi biljetter kan det ICKE gå fel. och sen en större lägenhet och sen vet man aldrig vad som händer mer.ÅHÅ

Nej nu ska jag runda av och gå ner till vattnet igen för ett par öl i solnedgången.

Hare så bra.

puss


Go Ahead, you know you want it


Happpy St.Patricks Day!

Jepp idag är det Irlands nationaldag, och av någon konstig anledning så firar även engelsmännen den. Så idag är det stor fest.
Ska möta upp Daniel vid 5 tiden så ska vi gå och dricka lite öl och kolla in hans nya lya här i Camden.

Annars så händer väl inte så mycket, vi jobbar alla på för fullt och försöker överleva i den här förbaskat dyra staden.
Imorn ska jag och Kristina på picnic i Regents Park, det ska bli mysigt.

Jag har bestämt mig för att sluta blogga jag med, iaf för ett tag. Jag tycker det är skitroligt att skriva, det vet alla. Men det är inte roligt när det inte finns någon som läser.

Senaste veckan har två personer läst och jag vet precis vilka de är. BIrgitta och mormor. Så från och med nu tänker jag maila de jag vill ska veta vad vi pysslar med.

Känns så onödigt att lägga tid och pengar på att skriva något som ändå ingen läser.

Ja, så var de med det.

Det är verkligen vår vår vår  här.. varmt som tusan, typ 15-16 grader har vi haft och i solen kan jag gissa att det är varmare.
Men eftersom jag har haft "vår-sommar"kläder hela vintern så blir det inte mycket klädbyte för mig.

Ja, tack och adjö. Vi hörs nog snart igen.

Pussar och Kramar
Jennifer

ready for the floor.

Jag vet inte hur jag ska börja. Hej låter helt plötsligt så fånigt.

Idag har jag lidit, varit förbaskat synd om mig hela dagen. Dumma jägermeistershots som bara var tvugna att slinka ner...dumma tequilashots som bara råkade slinka ner dem med. Men man tackar ju aldrig nej till shot, kanske därför jag mår som jag mår. SJÄVLDISCIPLIN kallas det mina kära.

Jag och Kristina gick till KOKO igår, helt sjukt men det är faktiskt bara 2:a gången hon och jag var ute själva. Vi borde göra det oftare. Klockrent var när dem började spela Arctic Monkeys och HELA dansgolvet hoppade och sjöng med. Underbart. Kom hem vid 4-5? och hade en liten tvspels turneringen men nu förstår jag uttrycket "Dont drink and drive"

Har virrat runt som en liten räka hela dagen och gjorde inget vettigt alls på jobbet..stod och såg dum ut, är rätt bra på det.

Och nu sitter jag här och funderar över hur engelsk jag har blivit efter 5 mån här i London.

Haha, har börjat använda konstiga uttryck..typ som "Taaaa" betyder tack..och istället för att säga "Hiii" så blir det automatiskt "Hiiiiyyaaa" och kallar alla för "love" och "darling"

Åhh, ikväll är jag ensam hemma och igår råkade jag bjuda över Daniel för lite tvspel men jag vettefan om jag pallar med han ikväll asså.

Nu måste jag gå och äta middag. har börjat glömma bort att äta på senaste tiden. har liksom inte tid.

Föresten. Jag tror Kristina har slutat blogga. Så ni får nog förlita er på mina historier i framtiden. Men det gör väl inte så mycket? Jag är ju rätt rolig.

Ajuste, mamma.. Har du kvar min sjöhäst? du vet den döda saken som låg i en ask i bokhyllan förr i tiden? Kanske kan skicka över den hit?

Tack och adjö!

kwassa kwassa


hej mina små vårfflor!

fan va glad jag är, min lilla rosa dvärgdata fungerar igen. datasnille som man är. Åh så rosa o fin den är.

Det händer inte mycket i LDN just nu, vi tar det mest lugnt och vilar upp oss, spelar tvspel och dricker lite vodka då och då.

Har inte mycket att skriva faktiskt...finns väl inte så mycket att skriva. Ikväll ska jag och Kristina gå till KOKO tror jag att de blir. fullt ös medvetslös..



haha det ser ut som att jag skelar, haha.
kanske gör det?


Nu måste jag springa fort fort till jobbet...

Haaa en fin helg,

Puss

I TRY.


hej
började dagen innan jag ens hade slutat gårdagen, mina sömnproblem är påväg tillbaka vilket gör mig lite orolig. Så jag tog en lång, lång promenad vid kanalen idag för att reda ut vad som pågår i mitt huvud.
Det var så vackert, vattnet som var smaragdgrönt och fullt av smuts, de små husen precis vid vattnet som såg ut som om det var tagna direkt ur fantasin. Jag gick förbi LDN Zoo och såg zebror och giraffer, mitt i denna smutsiga storstad stod fyra fantastiska tropiska varelser. Och så jag 5 meter ifrån.
Sen vandrade jag hemåt i regnet och log fånigt för mig själv.

Nu sitter jag här med min dubbla espresso.

jag försöker.

så iställer för att sitta här och skriva en massa skit, så får ni lyssna på den här istället. Den hjälper mig lite. Kanske er också.

Nu skiner solen igen.

fuck u very very much!



hej mina kära.

fan va lack jag blir, gick ut på stan för lite ärenden och så stoppar en man mig på gatan och börjar prata om Klamydia..jag ba stod där och lyssnade vad han hade att säga och sen frågade jag vafan han ville,

Anledingen va att minska antalet  ungdomar i Camden att få klamydia och att de nu gav ut gratisprover att göra hemma, så han nästan slängde fram en påse till mig och började fråga ut mig om namn och telefonnr. Killen, som var rätt söt blev så generad så jag började asgarva, va fan här går jag på en liten shoppingrunda och en kille hoppar på mig som om jag vóre nån vandrande klamydia på pinne liksom.

Så där står jag och asgarvar och killen blir helt röd i ansiktet och tillslut säger han att han måste ge ut gratisproverna till alla som är mellan 16-25 OCH att ´nu kan jag vinna ett Nintendo Wii. Så då började asgarva ÄNNU mer, liksom "Grattis, du har klamydia, här får du ett Nintendo." haha. ojojoj. sen sprang han därifrån och där stod jag med mitt "gör-själv-hemma" test och asgarvade. Ni fattar inte hur skumt det var. Hoppas jag vinner ett Nintendo. haha
´
veckan i LDN har gått otroligt fort, dagar känns som minuter. Båda är tillbaka på jobbet och jag älskar det jag gör. det känns nästan som att mitt kall här i livet är att servera folk öl. Nej haha inte riktigt men jag älskar att vara bartender, stämningen är fantastisk.

Nya planer och ändringar har gjorts, Dave har flyttat in på heltid och ska prova och se hur det känns att leva med två svenska tjejer i en vecka till innan han börjar betala hyra. Det finns ju både för och nackdelar med att han flyttar in och det största är väl garanterat hur trångt det blir, men billigt som fan. Så nu ska vi bo trångt fram tills midsommar sen ska vi tre plus vår vän Daniel flytta till en större lägenhet lite utanför stan för att få ner hyran så mycket som möjligt.

Det blir nog kalas.


HAHA, skrattar fortfarande åt klamydiakillen. hahah..så roligt.

hoppas ni har det bra, det har vi. vi njuter som fan av varenda sekund.

puss på er.

IN LOVE WITH LDN.



heejj
nu är vi hemma igen, resan hit gick väl bra förutom att vi hade en 30kilos väska som vi försökte checka in och Ryanair var ju inte överlyckliga över de och tvingade oss att slänga hälften och sätta på oss alla kläder vi hade ovanpå de vi hade på oss... missade nästan planet.

ville bara säga att allt är ok. skönt att sova i sin egna säng igen. har kopplat in xbox och playstationet så ikväll ska vi bara tare lugnt och sitta hemma.

börjar jobba i morgon och det ska bli skönt efter att varit ledig så länge. nu ser vi framåt, har löst det mesta i sverige, och nu börjar mitt nya liv här.

jag börjar bli av med hostan, äntligen.

ja, hej då.

RSS 2.0