Dont stop me.



Idag låter jag den här låten förklara hur jag känner.  glad för första gången i Stockholm. Hur kan detta vara möjligt?
hoppadansaleochsnurramedfjärilarnaiminmage.

men jävla skitförkylning som vägrar ge sig. känner mig som en säck potatis 23 timmar av dygnet.
måste bli frisk innan jag flyger hem igen..ska försöka vila så mycket som möjligt.

neee.

mammas matlagning väntar.
mums

Im not gonna teach your boyfriend how to dance.

heej nu är vi i sviiiiiiiden.
kom precis hem från Baba. det var lika fantastiskt som vanligt.

vi börajde i Zinken hos Tommy med nån likör som smakade persika. Det smakade kärlek kom vi fram till.
 
På Baba var allt underbart, vi flörtade med DJna som vanligt och fick de låtar vi ville spelade.
 
Vad gör jag hemma kl. 1 då? Öl, för mycket tydligen.
 
Icke för mig, aldrig för mycket men Kristina hade tydligen inte käkat middag.
Det suger lite.
 
Jag längtar till lördag.

Sen vill jag hem igen. London är mitt hem. Det känner jag redan efter 24 timmar i Sthlm.

Jag klarar inte av den här staden längre. Godnatt

hela världen är så underbar.

HEEJJJJ

Jag fick ledig idag, har typ 5 miljoner små saker att fixa och dona med så det var nog lika bra det tror jag. Ska bla gå och köpa en dammsugare, vi har ju bara haft en sån där sopborste vilket inte gör saken bättre, man bara sopar omkring skiten istället. medeltidstjaffs. Plus att jag stötte på en spindel igår natt, en liten rackare med nät och allt. Och hårsprayen är ju slut så jag kunde inte gasa ihjäl han heller.
Nej, man måste ha en dammsugare.

Sen ska jag gå och köpa en massa modetidnignar, några flaskor vin och gå hem och städa. Är väl förhoppningsivs klar till Kristina kommer hem så kan vi sätta oss och ta det lite lugnt innan vi beger oss till ännu en avskedsmiddag för Jacqui och Nigel. Senare blir det väl ett par drinkar och kanske lite dans. Det blir nog en bra kväll.

Igår var typ världens längsta dag på jobbet, det var helt dött. Så för att få tiden att gå shotade vi tabasco och tävlade om vem som kunde få inte flest limeskivor i munnen. jag vann aldrig. förlorade 3pund. mindre rolig dag kan jag ju säga.

Juste, har ju glömt. Jag och Kristina ska försöka få biljetter till en av världens största musikfestivaler, Glastonbury. Först hade vi tänkt att åka till Amsterdam över en helg, men dit kan man ju åka närsomhelst egentligen men att se tex, Arctic Monkeys och några av världens bästa band måste vi göra NU. Leka rövare och leva festivalliv i 5dagar, VI MÅSTE.
5 april släpps de sista biljetterna och vi ska HA två av dem. Om inte, då gråter jag som en bebis.

Nej, måste gå och köpa den där dumma dammsugaren nu.

Vi ses snart ;)

HÄHÄ

BABA FÖRIHELVETE!

Puss


Are we humans or a we DANCERS?


hej hej!

sitter här med en latte med ett stort leende på läpparna, egentligen borde jag ligga hemma och må skit men jag har så mycket energi att jag inte vet var jag ska ta vägen.
Igårkväll var en bra kväll, först massa dricks på jobbet, vi drack som monster på rasten och efter stänging också. Kom dansandes hem till lägenheten som var full av vänner igen, som den brukade vara. Jaqui och Nigel är nämligen tillbaka i stan igen, iofs bara för en vecka men det kändes nästan som förr.

Och jag fick en av Jaquis pälsar, min första ÄKTA päls, det är kanin tror vi. Jag är så glad. Hon har ingen använding för den i Australien nämligen (hon bor typ på stranden den jävla grisen) så då fick jag den. OHH! hopp hopp.

Sen gick vi till Koko, för första gången på..evigheter. Men åh. det var underbart att dansa, hoppa och bara le tillsammans med mina vänner igen.
Tror jag, för jag kommer verkligen inte ihåg ett skit. haha.

Jag drack alldeles för mycket, vet inte ens när jag slocknade igår...totalt blankt i skallen. Men inte deppig för de, efter jobbet gick jag förbi American Apparel och köpte mig en kjol(har säkert 40 kjolar i min samling nu) och snart börjar vi festen igen. Alla kommer nämligen hem till oss ikväll igen för mer fest.

Ska gå och köpa mer vodka och cranberryjuice.  det är så jävla gott och bra för kisset tydligen..

och snart kommer Dave med en Falafel till mig. mums. bästa maten när man är lite bakis.

Pratade på telefon med mormor idag, det var kul för det lät nästan på henne som att hon inte trodde att det var jag.

Måste rulla,

PUSS

there's no one in the world who could replace you

 
It's been quite of a while since i could experience your brightness Now you've got a brighter smile and i think i'm going to like it .

Halooo!

Idag är en bra dag, igår var en bra dag och jag tror dagarna som följer kommer bli bra dagar dem med. Jag har köpt en ny blommig klänning och jag och Kristina spenderade hela dagen igår, som förr. Sen åt vi en fantastisk Paella med Dave och drack oss glada på 2 liter sangria. Livet är bra nu och vi pratar om framtiden som kommer bli ännu bättre.

Jag är så nöjd. Även fast det är grått och vi inte gör speciellt mycket längre, spenderar mestadels av tiden själv ute på stan eller hemma i vår lägenhet, även fast ensamheten tar över och gör mig lite ledsen så finns det så mycket som gör mig glad.
Jag är så nöjd. Vi bor i London. Det låter som ett skämt. Jag har nog inte riktigt fattat det förens nu. En vecka innan jag....

Vi planerar, pratar och drömmer.
Amsterdam, Glastonbury, Grekland, Australien. 
 
Vi kanske inte kan göra allt på en gång men jag vet att om vi försöker så kan vi klara allt. Det gäller bara att verkligen vilja.






Jag har färgat håret mörkt igen, trvis alltid så mycket bättre med mig själv när jag har riktigt mörkt hår. Jag har en konstig längtan till Sverige, men samtidigt som jag vill så vill jag inte.
Kristina verkar må bra, hon ser ut som en miljard iaf.
Vi gillar värmen, 12 grader igår = Kaffe på uteservering.
Vi har fixat till lägenheten och nu känns den top notch. HEMMA.

Det jag försöker skriva är väl att vi mår bra helt enkelt.

Vi ses snart. Snart.
:)

I dont what i'm doing wrong.

HOLAAAAAA

Jag har så mycket jag vill skriva och berätta, men nu när jag sitter här och fingrar på tangenterna så kommer inget av det ut. Jag tror det är för att jag varken mår bra eller dåligt idag, liksom nånstans mittimellan. Jag är trött och fryser, är sjuk och hostar snart upp mina lungor. Men samtidigt så är jag glad för det går så bra för mig just nu, jag tjänar så fruktansvärt mycket pengar, igår fick jag 70 pund i dricks, det är 800 kr. Får liksom mer dricks än lön...

Så ekonomin är ju mer än stabil just nu, vilket känns skönt för jag har ju alltid klarat mig själv.  Jag ser fram emot sommaren, det är inte så att jag inte trivs för det gör jag. Jag älskar det, men jag är ju så förbannat rastlös. måste alltid hända nåt.
och just nu händer inte så mycket. Jag försöker underhålla mig själv. Ska få en lista över gallerier och konstutställningar av en tjej på jobbet så ska vi gå på det. Ska försöka ta mig till ett bibliotek och gå på museum.
Jag har ju alltid klarat mig själv så det är ju inget problem. Jag kan klara mig ur de flesta situationer på egen hand, men...jaa. har för mycket tid för mig själv vilket inte är riktigt bra för då tänker jag bara en massa. Och det jag vill göra är att sluta tänka.

Måste hitta fler vänner här. Det här går inte längre.


Eller bli kär. Det funkar ju också.

Vi ses snart.

Älskar er.

Puss.

MAMMA MIA!


HELUU.

Idag har jag varit pa stralande humor hela dagen, jag tror det har att gora med att jag och Kristina kollade pa Mamma Mia igar och nar filmen var slut sa dansade vi och sjong med till alla latarna. Det var forjavla kul assa. Jag maste anda erkanna att jag ar nagot stolt over att va svensk nar man hor ABBA. Dem ar ju otroliga. Ska kopa en ABBA skiva och sa ska jag dansa och sjunga till dem varje morgon fran och med nu. Da maste man ju bli varldens lyckligaste, eller hur? Det tror jag.

Sen har jag kommit pa en till sak. Jag maste till Grekland. Sa jag fragade om Kristina har natt emot att aka med mig till Kreta igen och hon sa att hon jattegarna ville, sa i sommar ska vi ta 2-3 veckor semester och resa runt hela on, och sa ska jag visa henne ALLT jag har vuxit upp med. Ingen festa 7daristrackresa utan bara chilla liksom. Jag langtar. jag ska iaf dit. Bara kopa biljetter och sen ta sig runt on med typ...buss...far kopa mig en snygg grekisk man som kan kora mig runt on.

Nu ska jag aka in till stan och kolla runt lite, det var meningen att jag skulle bjuda Kristina pa middag som en liten overraskning nu nar det ar alla hjartans dag snart och allting men hon verkar bara vilja aka hem efter jobbet sa jag far val ata min allahjartansdagsmiddag sjalv helt enkelt.
Far se vad for smaskens jag kan hitta. Men fan va ensamt och vuxet att ata pa resturang sjalv, det har jag aldrig gjort...forutom typ Donken...men det ar inte samma sak.
Sa jag antar om jag ater ensam sa tjanar jag ett par extra vuxenpoang till min inte sa stora samling.  Men snart ska den bli storre. Jag maste ju bli vuxen nangang...nangang.
moha..

Ne, kanske hittar nat fint, maste kopa mer galgar. Nan ater upp dem hemma hos oss.

Och igar fick vi FETA klagomalet fran var FETA granne. En lapp pa dorren dar det stod:
"DONT TRHOW YOUR GARBAGE AND CIGARETTES OUT THE WINDOW, IT DOSNT CLEAN UP BY IT SELF AS YOU NOTICED, PLEASE CLEAN UP BEFORE THIS WEEKEND"

Man ska inte bo i ett omrade med BARA ungdomar i en liten studioflat i ett hus FULLT av ungdomar fran hela varlden om man ar gammal och gra. Da kan man inte klaga, han far skylla sig sjalv.
punkt slut.

Hej da.

puss

in my ass.

Hej, för ovanlighetens skull så har jag gjort en video med lite gott och blandat i..pallar inte skriva.
ENJOY!


bubbles, they go up, and up, and up...and then..POFF...they disapere.


skriver lite snabbt, har varit inne och kollat IKEAs hemsida, antligen ska jag fa en egen sang. Har hittat en baddissoffa som bara kostar 83 pund, sa slipper jag skeda med Kristina, och hon och Dave kan fa sova sjalva for en gangs skull. Eller sa snarare jag far sova sjalv.
Ska inkopas pa fredag efter jobbet.

Har inte gjort mycket vettigt, vaknade vid 5..sen nu sitter jag har.

Pa fredag planerar jag en stor fest hemma hos oss, med shitloads of alcohol och alla vara vanner. Lite avskedsfest for Patri som lamnar oss pa mandag, aker till Canada och halsar pa Matt i en manad. Den javeln.

Jag visste att jag aldrig skulle sagt nagot om att komma och halsa pa er i Sverige, for jag vet inte hur jag ska lyckas med det.
Ville bara gora er glada.
Jag ska forsoka, for jag vet att om jag inte aker hem nu...da kommer det droja en lang lang tid innan jag kommer hem nasta gang.

Och jag saknar er...
och mitt xbox.


puss

RSS 2.0