We have a vision, now lets have some fun

sooo, after years of silence and nothing to write I am finally on the move.. I write in English because I'm not sitting by our swedish but in the internet room...Paps dissapeared on me again so I am stealing a bit of his internet time..

Tonight was KoKo..sooo Good as usual..dancing, drinking and just having fun! Tomorrow, if I'm not sleeping all day, I'm gonna upload some cool pictures for you..haha drunken bastards everybody..

I am getting very tired of my work as well..everybody who is fun has either left or gotten fired so now there is only the boss and her spies left. And some new b***h who thinks she is boss (she is) but knows even less than me.. I'm thinking about trying to find a new job..as soon as I get my pay, which will never seem to happen! I had to refill all the forms and they are sending it in the week..if I don't get paid next week I am gonna quit that job.. So not worth it..

Other than that..evyrthing is going gooood...Having fun and living our life..sometimes you get really tired of this hostel but then one second later..you could never imagine leaving it..But I really want to find a flat before christmas...If anything, that is what I want for christmas present..a FLAT!!

allright...sleep? Noo...but I don't know what to write anymore...maybe I'll be a good girl tomorrow and write some more...?!?

love

up up and away!


jag mår bättre nu, har bara legat i sängen hela dagen, ätit kakor och druckit cola. och så falafeln var så himla stark att jag svettades ut alla bakterierna. so I FEEL GOOD,

kollade på Factory Girl, så jävla bra film. Sienna Miller är ju läskigt snygg att man bara vill bygga en tidsmaskin och åka tillbaka till 60-talet.


Just nu försöker jag bara tagga till så mycket som möjligt, lyssnar på den här låten, mycket bra.



Ikväll är det ju KOKO som gäller och jag tror det kommer bli en förjävla fest, jag ska försöka hitta laddaren till kameran och ta lite kort men man har alltid så roligt där att man liksom struntar i att förgylla tiden med bilder.
Jag tror det kommer bli bra.

ska duscha, hitta lite kläder, tagga lite till och sen ner till baren och se om det faktiskt är någon som ska ut ikväll.

Jag och Kristina har gått och kärat ner oss i en man...eller grejen är den att han är ingen man för han är typ 1.50 lång men..oh om han hade varit liiite längre och lite biffigare så hade han varit helt perfekt. fransman.
Och vår vän Bart..shaise. Han är seriöst oslagbar. han slår tom ryssen..eller nej. man han är så cool att man snubblar på sig själv så fort man ser honom.

ännu en jobbig sak med att bo på hostel..snygga män överallt.

nu måste ja duscha.

puss

my tears dry on their own.

idag vet jag inte vad jag ska skriva, jag som alltid har minst 100 saker jag vill berätta för er. idag är väl en bra dag, försöker jag intala mig. jag försöker också intala mig att det kan vara bra att gråta, vilket jag har spenderat den senaste timmen med.
jag vet inte varför, kanske för att jag äntligen är ensam och måste få ut nånting från kroppen annat än hosta.

igår skrev vi på ett långtidskontrakt här på hostlet, vilket gör att vi slipper checka ut varje vecka och byta rum. så nu har vi våra grejer på en och samma plats ett tag fram över.

undra hur länge vi ska bo här?

Igår var Kristina ledig, hon är så rolig, hon sov till klockan SEX på kvällen. jag förstår inte hur hon gör. haha.

Idag är jag ledig, jag ska snart gå och handla lite lunch och godis, sen ska jag bara ligga här i sängen eller i TVrummet hela dagen.

Jag är liksom inte ledsen, jag mår jättebra (förutom hostan), jag är glad. det bara rinner tårar ner för mina kinder...

nu ska jag handla en Falafel.


insomnia.

godmorgon/godmiddag/godkväll...beror väl på hur man ser det.

jag kan iaf INTE sova, har försökt i 1½ timme men det går inte pga min hosta. jag stör ju bara de andra i rummet, som suckar och kommenterar att jag stör. så jag har satt mig i TVrummet istället för att ligga kvar där.

Lägenheten gick åt helvete, som vanligt. Den skulle renoveras och den här hyresvärden ville inte heller ha två unga tjejer som stökade. jag orkar faktiskt inte bry mig längre, jag tror en del av både mig och Kristina har gett upp för vi tar inte ens åt oss längre. känns bara surt att vi inte kommer spendera julen i något som vi kan kalla hem utan att vi måste stanna här på hostlet, där vi inte kan laga ordentlig julmiddag eller fira hur vi vill.
det känns förjävligt.

både jag och Kristina funderar också på att byta jobb, för att vi inte trivs. tex jag jobbar runt 50 timmar/vecka och jag tjänar minimilön. min kropp orkar liksom inte jobba 12-14 timmar fem dagar i veckan, inte för den lönen. jag ska jobba kvar där tills nyår sen byter jag nog.

Men idag har varit en bra dag, vi åt lunch-middag på en medelhavsresturang, jättegott och jättemysig. sen shoppade vi. jag köpte en till päls, älskar den. håller mig ordentligt varm. och så köpte vi en massa vinterkläder, typ mössor och sånt.
sen har vi spenderat resten av kvällen i baren, konstig kväll. orkar inte förklara varför.

jag är så trött men min hosta håller mig vaken. imorgon jobbar jag 10-24 och jag borde ju sova tycker man med det går verkligen inte.

kommer inte må bra imorgon. men vad ska jag göra?

julklappar


hellu
klockan är rätt mycket men jag kan inte sova, är alldeles för hungrig för att sova. skulle lätta kunna äta upp de tre spanjorerna som sitter här bredvid mig. funderar på om jag ska försöka ta mig ut och köpa en kebab men det är så himla kallt att jag vet inte om jag kommer överleva de 200 m. får se hur jag gör.

Igår var vi ute, bara jag och Kristina för en gångs skull. Vi har pratat framtidsplaner och vi har faktiskt kommit fram till en sak som jag tror vi ska satsa på. Jag tänker inte skriva det här än, för det här kommer inte hända förens om ett par år iaf.

Påtal om mat så har jag och Kristina lite önskningar, eftersom det är brist på bra mat i det här landet och det kommer vara vår första jul helt ensamma så tänkte vi ifall ni kanske kan skicka över lite av det här:
Skumtomtar
Leverpastej
Kaviar
Janssons frestelse
Några skivor julskinka
hemmagjorda köttbullar
Julmust


Ja, ni kan ju tänka på det iaf.

Imorn är den STOR dag för oss, först ska vi ju kika på lägenheten och vi håller tummarna för att den ser okej ut för då tar vi den på en gång. Efter det ska vi äta lunch, åhh mat. det ska bli gott. Sen så eftersom jag fick så himla mycket pengar i slutlön från donken så får jag och Kristina spendera 1000kr var imorn, måste köpa lite vinterkläder och sånt.
Det lutar åt att spendera dagen på Primark, heh
Efter shoppingen ska vi käka middag, kanske nåt italienskt, åhh mer mat. och sen kanske vi ska gå på bio.

Hoppas vi får lägenheten, för då ska jag köpa en julgran till första advent och så ska vi laga knäck och dricka glögg.
Och åka till IKEA och äta räkmacka och köpa saker man måste ha i en lägenhet.

De blir nog bra, men tänk en extra gång om ni kan skicka över ett litet julbord, typ FedEx.

ska jag äta kebab?
hmm.

orkantee


nej nu jävlar blir jag arg asså, lägenheten som vi skulle flytta in i på onsdag är och kommer aldrig bli vår. ARRGH.
Landlorden ville inte ha två unga tjejer som stökade till det för honom, kunde dem inte låtit oss veta det LIIITEE tidigare? inte två dagar innan flytt.
arg som ett bi är jag ska ni veta.

på onsdag kl två ska vi på en visning på en annan lägenhet. det verkar bra, det är billig och ligger precis mittemot Koko, vår favvoklubb i Camden. hoppas den är bra för då tar vi den utan tvekan.

jag är så trött, jag har dödlig hosta och har sovit dåligt flera nätter i rad.

jag har gett upp hoppet om ryssen, jag orkar inte längre.

ikväll ska vi fira att jag får förjävla mycket pengar vid midnatt, måndag idag så det blir ju WalkAbout. det blir nog grymt.

nu ska jag sova

pusss

min tur min tur min tur!!

arrghh....crazy bitch..

Inte mycket har hänt sen sist...vi hade beachparty och det var ju härligt kallt... Jag och Matt var dem enda som hade klätt upp sig så jag kände mig ganska uttittad under kvällen..Gav upp och bytte om till vanliga kläder runt tre..
 
annars har jag jobbat och varit sjuk...Jag mår bättre nu och jobbet går bra...

fan jag hatar att blogga....skriv frågor så kan jag svara på dem...


badday.

hmm, idag är ingen bra dag. vaknade som vanligt snurrig i skallen med ett ryck och hade ingen aning om vilken dag det var. bombsäker på att det var tisdag och att jag hade försovit mig.
arg.
helt okej på jobbet.
stod och väntade på bussen i 20 min i spöregn, stod där och skavde, hostade..kanske grät en skvätt också. sen väl på den varma bussen sätter sig en jävla idiot bredvid mig, pratar, ställer frågor, kallar mig snygg och vill ha mitt nr, ignorerar, sen börjar han ta på mig. förihelvete heller.
så rusade av bussen. 20 min promenad hem i ösregnet.
nu är jag helt ensam, Kristina är med Paps. vill inte träffa nån.

Alla på det här hostlet är helt konstiga. igårmorse, klockan var 3-4 kanske, en man skrattar hysteriskt åt ingenting, en man hetsäter potatissallad och en annan häller i sig musli, en sitter och stirrar rakt fram med ett äckligt nöjt leende på läpparna. alla flinar lite. jag och Kristina satt där och bara undrade lite vad är det för typer som bor/jobbar här. det här är ett dårhus.
jag kommer bli knäpp om jag fortsätter bo här, är redan lite instabil. haha.

åh.


åhjag är så uttråkad.
måste göra nåt.

puss jennifer

time to pretend


jag är faktiskt lite avundsjuk på er där hemma. För ikväll spelar MGMT på Debaser Medis...skulle velat va där. alla deras spelningar är utsålda.

mmm.
så bra.



ska gå till jobbet snart.
jag vill bara gå dit så att timmarna ska gå fort så att jag snabbt kan komma tillbaka hit till hostlet igen. hih.
gud jag får sluta kära ner mig i den där mannen, hah, typiskt mig.

måste sminka mig.

puss jennifer

I'm in the prime of my life

heeeey

idag  har jag mått så konstigt, vaknade alldeles snurrig och visste inte vart jag var, men nu har jag fått i mig lite soppa och mår hur bra som helst. Jag är på världens bästa humör, jag sitter och ler. haha. ska berätta varför lite längre ner.

Igår var det ju som sagt beachparty här, Kristina sprang runt i bikini och jag tror att hon och Matt faktiskt var dem ända som gjorde det.
Kvällen var ju inte sådär jätterolig, men det funkade. Vi satt kvar i baren efter stängning som vanligt och drack, skojade och dansade, sen så av nån andledning så hamnade jag bakom receptionen med Dimitri där vi satt och snackade i flera timmar om livet och helt plötsligt var klockan 6. lagom trött kan jag lova.

Men jag gjorde ju bort mig rejält, ibland mumlar han och blandar in lite ryska när han pratar så då hör man inte riktigt vad han babblar om. så det blev ett litet missförstånd. Jag trodde han sa att vi skulle gå till mitt rum när han egentligen sa att vi skulle gå till Tvrummet, bara det att jag visade ju vägen till mitt rum. dumdum. men de gör inget. jag fick lite kramar igår också.

Ikväll skulle Kristina fått lön men hon får dem inte förens nästa vecka så vi är helt panka fram tills den 25. jag har inte ens 10 pence. Så det blir inget Koko ikväll tyvärr.
Får spendera ännu en kväll här,men det gör inte så mycket för båda två är fortfarande lite sjuka så det är nog bäst. kanske pratar lite med Dimitri också.

MMM, så ser det ut nu. hungrig, kanske tar en till soppa snart, igår sa Jasper att jag såg "skinny" ut, inte riktigt än, men om vi fortsätter så här panka så lär vi bli det. kristina har gått ner i vikt, hon har fått värsta figuren. hähä man är ju inte van att se henne sådär i badkläder varje dag.

Ne, nu måste jag äta mer soppa.

puss jennifer

This is our decision to live fast and die young
We've got the vision, now let's have some fun


äntligen HEMMA.


Nu är jag äntligen tillbaka i London!!

Först vill jag bara tacka Linn och Anna som flög ner mig till Barca för att fira min födelsedag. Stort tack, jag hade svinkul även fast alla blev dödligt sjuka på nåt sätt under resans gång. Det var så underbart att se sitt "hem" igen, alla fina vännerna, dofterna, maten, ölen.
Tack mina vänner!

Ett ännu större tack till Mormor och Morfar som kom och överraskade mig på Skavsta BARA för att fira min 20 årsdag, jag blev så jävla glad att jag nästan grät.Kunde inte förstå att de faktiskt kört så många mil i snöstorm bara för att bjuda mig på lite mat. Men oh va det va gott. Ni gjorde min dag, jag slapp spendera den ensam och jag lämnade faktiskt Skavsta med ett stort leende.
Älskar er!

Kom hem vid 2 tiden igår natt, helt död men hade överskottsenergi som en jävla duracellkanin, så såklart hamnade jag i baren med resten av vännerna, dem sjöng för mig och så fick jag TVÅ pussar på kinden av Dimitri (min ryske man) och lite drinkar.
Det blev trots allt en riktigt bra födelsedag, mysig. Jag hann klämma in att umgås med de flesta jag tycker som allra mest om.

Nu måste jag duscha och försöka lokalisera mig lite, vi har bytt rum nu igen och alla mina ägodelar ligger huller om buller.
Ikväll är det beach party här på hostlet men känner mig väl inte riktigt taggad att springa runt i bikini, det är ju svin kallt.

Pussusususus

*pinsam tystnad*

Okey, så jennifer är i Barcelona så jag har fått i uppdrag att blogga..höh..

Något jävligt typiskt som har hänt är att jag blivit sjuk! sen i lördags ungefär började hostan..i söndags kom hostan och huvudvärken..på måndagen var jag tvungen att jobba och svimmade nästan på jobbet för att jag inte kunde andas och igår sjukanmälde jag mig från jobbet och sov till halv åtta på kvällen...det var väldigt skönt och jag mår mycket bättre men hostan vill inte ge sig! (jag har slutat röka så det är inte därför!!!)

Annars så flyter allting på bra här...jobbet går bra och jag måste komma ihåg att ta med mig kameran! det får självkart vänta tills Jennifer kommer hem för jag tror att hon har kameran nu..Något annat irriterande är att jag inte kan hitta min mobilladdare, vilket är livsviktigt för utan min mobil kan jag inte få tag på lägenhets-tanten.

Det enda som verkligen irriterar och oroar mig är dethär jävla bankproblemet. Jag har varit på tre eller fyra banker och alla har sagt nej för att jag inte har någon godkänd adress. Imorgon ska jag fråga Sandra om det inte finns något annat sätt för om jag inte får min lön snart kommer dethär inte funka. Mitt sista stop och försök är lloyds bank på torsdag. Jag skulle ha gått dit idag men när jag kom till deras kontor så upptäckte jag att dem renoverade (sist jag var där var det stängt så jag såg det inte då) om hela huset så det gick inte ens att gå in. Men Nigel har sagt att det finns ett annat kontor här i Kings Cross så jag ska prova där på torsdag och om det inte går vet jag inte vad jag ska göra....

hmm...det blev ganska mycket irriterande grejer nu såg jag.. men jag lovar! jag lever och frodas.. Jag sover ju nästan aldrig i min egen säng längre, framför allt när Jennifer inte är här..
Jag känner mig lite elak som ockuperar hans säng (även om det är han som frågar) för nu så hostar jag hela natten så stackarn kan ju inte sova! fast han har inte sagt något än..vi får se när han blir hulken..
Igår låg jag och Paps och kolla på film, det var mysigt. Vi såg Black Hawk Down. Jag hade sett den förut visade det sig men det är en film som tåls att se flera gånger. Jag förstår mig verkligen inte på människor ibland.. Monster..

Nu ska jag prova mig på att laga middag igen! Det är också en lyx jag unnar mig nu när Jennifer inte är här.. Hon tycker ju att det är slöseri med pengar men jag älskar det! Jag ska försöka mig på korvstroganoff a la familjen Wall med vissa ändringar.. Dem har ingen falukorv här så jag kör med lamm kött faktiskt..haha kollade aldrig på vilket kött jag tog..bara priset..

önska mig lycka till!

LONDON→BCN

hej hej. nu är jag i sverige igen...det har varit en himla lång dag idag och jag har inte ens kommit halvägs på min resa. postiviteten är det ända jag lever på. VACACIONEEE!

jaa, här står jag helt ensam och möglar på Skavsta.. förstår inte hur dem kan kalla detta en flygplats. mycket litet.

det är väldigt kallt här i Sverige, mycket kallare än vad jag är van med i London faktiskt. nåja.

Först hade jag lite tvivel på att åka tillbaka till BCN, eftersom jag lätt får upp mina förhoppningar om hur saker och ting ska vara och blir alltid väldigt besviken om det inte blir som jag vill...jag är rädd för att saker och ting inte alls ska vara lika fint som vårt älskade Barca var. positivitet, kom igen.

Nu är det bara ett par timmar kvar tills Linn och Anna kommer hit, sen ska vi flyga en liten stund och är väl framme nån gång imorgon. Då ska vi dricka öl o mojitos, och äta en massa god tapas. och träffa fint folk igen.

Chansen är ICKE stor att jag kommer blogga i BCN, så jag låter Kristina sköta den biten, får se om hon klarar det...hon gillar ju inte att blogga. Nu har du mycket ansvar min kära! Ta hand om dig nu i stora London. Tur att du inte är ensam iaf. Du har ju hela Clinkfamiljen.

nej nu ska jag hitta den skönaste bänken och så ska jag försöka sova ett par timmar.

pussar och kramar

magisktmentragiskt.


HOOLLA!

Sitter här i TVrummet och väntar på att få gå till jobbet, 6-12..förjävla skönt men lite stressigt kanske då vi ska dra direkt till KOKO efter. Plus att vi kommer missa livebandet som ska spela, det är synd för förra veckan var det riktigt bra.

Piratkvällen igår blev rätt misslyckad, det var typ bara Jag, Matt och Kristina som hade försökt lite halvt med att få lite piratkänsla, och de två australienska tjejerna men dem hatar vi så dem bryr vi oss inte om.
Så eftersom det var så lugnt hela kvällen satt vi bara och spelade olika ölspel, tillslut var alla så himla fulla så jag tror de flesta gick o la sig redan vid 1? hah.

Idag vaknade vi tidigt, sen var vi på en mässa där dem hade en massa olika roliga saker, fanns något för alla. Så åt vi lunch och Kristina höll på dö för hon kunde inte andas och jag trodde att mitt hjärta skulle stanna. Men det var lugnt.

Sen har vi bara tagit de lugnt hela dagen, längtar riktigt mycket till ikväll, bara sluta ögongen och dansa hela natten lång.


På lördag kl 14.00 börjar jag min resa till Barcelona, det suger. haha. Landar på Skavsta nån gång mitt i natten och där ska jag sitta och vänta tills Linn och Anna kommer. De blir nog bra.

Barcelona blir bra.

nu måste jag ge mig iväg på jakt efter lite mat och så ska jag göra mig ordning inför jobb och fest.

massa pussar.
Jennifer

Good girls go to heaven, bad girls stay at Clink.


Hiyaaaa!

Det var egentligen menat att Kristina skulle skrivit just nu men hon verkar vara lite trött eller nere eller nåt så hon gick för att duscha istället.
Jag köpte en blomma till henne men på nåt lustigt sätt så tappade jag den nånstans i Camden så hon fick den aldrig.
De va lite tråkigt.

Kristina och Matt har varit duktiga idag, de gick upp tidigt imorse och tvättade alla kläder så nu luktar våra kläder faktiskt gott för första gången på flera veckor. Jag har liksom köpt nya kläder istället för att tvätta dem. Så kan de gå när man bor på hostel.

Jag slutade vid fyra och då åkte jag och mötte upp Kristina, Matt, Sophie och Todd i Camden för att hitta piratkostymer till kvällens Theme Night. Varje torsdag här på hostlet har vi olika teman som alla ska klä ut sig till och ikväll ska vi försöka vara pirater. får se hur det går. Jag vill ha Rave/techno tema, det vore hur coolt som helst.

Här är lite bilder från hostlet, så ni får se hur vårt nuvarande hem ser ut.




Juste, jag tror jag kan avslöja vår lilla hemlighet för nu verkar det faktiskt ÄNTLIGEN hända.

trumvirvel...

Jag och Kristina är med lägenhet. hoho. Den vi skrev om förut som vi inte fick har vi fått iaf! Åh jag blev så glad när hon ringde och sa att vi fick den!
Så om allt går som planerat så flyttar vi in den 26 nov. Då har vi alltså på ungefär 6 veckor, åkt till London med endast varsin tung väska, en fet plånbok och fixat först jobb, sen boende och därimellan minnen och vänner som vi kommer ha för resten av våra liv.

Jag är så stolt över oss. Jag är verkligen det. Det var nästan ingen av er som trodde på oss, "Ni kan inte bara åka utan att ha nånting ordnat för er innan" Och jag sa JOOOO, JAG KAN!

För vi är bäst.

Nu ska jag dushca, sen försöka hitta nåt pirataktigt. Sen får vi se var kvällen tar oss. Igår gömde vi oss i ett förråd, haha.

UPDATE:

Kristina kom precis rusande in hit till TVrummet och berättade den glada nyheten att VI HAR DUSCH o TOA PÅ RUMMET! Fattar ni hur skönt det här kommer bli, vi slipper duscha med andra människor som man gör i badhus ni vet och vi kan kissa mitt i natten utan att behöva klä på oss. OCH, vi är helt ensamma i rummet.

Jag blir nog inte lyckligare än såhär.
Nytvättade kläder och privat dusch.

Hallelujah.

control yourself.


Hello darlings!
Jag visste att ni inte skulle upskatta piercingen lika mycket som jag gör, jag älskar den. Men den sitter där den ska och det viktigaste är att jag tycker det.
Vi har det fortfarande bra, vi börjar bli rätt slitna av det här hostellivet, att alltid vara igång och festa o ha kul. Jag har fått påsar under ögongen (???)) aldrig haft det och så har jag gått ner i vikt (vilket iofs inte gör nåt).

Här är lite bilder från måndagen,det var förjävla kul, men som alltid så är det varmt som en bastu på klubben WalkAbout, och de syns ju på oss, svettiga grisar allihopa.
Men kul är det. Det första som hände var att en tjej spillde MIN drink över hela mig så mitt linne var helt förstört och jag och Kristina kom på den smarta iden att köpa 3 drinkar åt gången för det alltid tog så lång tid i baren, smart drag.








Lite bilder där, ikväll är det Bar Games så vi lär bara hänga här på hostlet hela kvällen, med det brukar bli riktigt roligt.
Kristina är nere o lagar mat, ska snart gå ner och äta lite. Nån citronkyckling, jag tyckte det var onödigt att lägga våra pengar på mat, då vi istället kan äta en soppa eller nåt men hon är lite vettigare än mig.

Vi har en liten sak vi vill berätta för er, vi vill fortfarande hålla det lite hemligt för vi vet inte helt bestämt än och vi har förstökt att inte bli alltför glada för den här nyheteen få vi vet att vi kan bli rätt besvikna om de inte blir så. (birgitta du säger ingenting).
Förhoppningsvis kan vi berätta för er redan imorgon!

Nu måste jag äta.
puss
jennifer


Take only what you need from me

Efter tid och evighet och massa tjat så bloggar jag. Jag vet inte vad jag ska skriva mer än att jag uppskattar all uppmärksamhet som jag får från er där hemma. Vad som händer är ju ingen idé att skriva om eftersom Jennifer redan har berättat allt så bra..

Hela veckan har jag jobbat känns det som men det har varit bra. Allting går smidigt nu och 10 pundarna rullar in efter varje gäst. Idag blev det visserligen inte så mycket dricks men det var ganska dött också. Ge alltid dricks i kontanter för i helvete!! här drar dem av skatt om man ger dricks på kortet. Det gillar vi inte!

Vi var ute och härjade och det var riktigt kul. Skönt att se lite annat än bara hostel baren, även om alla är så roliga här. Hälften följde ju faktiskt med också. 

Mellan allt dethär är det väl meningen att jag ska svara på alla mejl och skriva i bloggen. Uppdatera er och mig och vad som händer men grejen är att det inte finns någon tid där i mellan. Mitt liv är här nu och jag lever det som jag vill. cigarretter, fester och jobb 25 timmar om dygnet. jag lever mitt liv på gott och ont och får mina erfarenheter genom det.

Det enda som har irriterat mig denhär veckan är min rygg (som jag iofs fick en förklarning till idag) och att min kära mamma har försökt ringa mig så många gånger och jag inte har haft tid till att svara. Saknar dig mest.

vill ni har mer svar eller veta något speciellt så är det bara att fråga så svarar jag nästa gång jag får tid till att blogga.

cheers
kristina

piercing.


hej alla fina

kolla vad jag har gjort,(förlåt familjen). Jag bara älskar den, ih! Den gjorde rätt ont men det var mest bara obehagligt för smycket är inte helt rakt eller böjt utan lite sicksack så jag kände ju verkligen när hon började gräva runt i min nacke. Oh, jag älskar den så mycket!



Dem här två låtarna måste ni lyssna på. älskar dem!




Egentligen har jag varit så dålig idag, vaknade kl 11 och sen dess spydde jag flera timmar, och jag och Nigel som skulle laga pannkakor..det hade varit förjävla gott. men vid 4 tiden så kunde jag inte ligga där och må dåligt längre så jag försökte göra mig till en värdig människa igen och tog mig till Camden.

Sen efter de har jag sovit, vilket har varit väldigt svårt för direkt när jag kom ut från piercing studion så hade jag världens adrenalinkick som rusade runt i hela min kropp och jag tänkte "Nu ska jag göra ALLT"
Imorn ska jag jobba igen, 10-00. så det blir nog ganska svårt eftersom jag fortfarande mår dåligt.

Hmm, har inte så mycket mer att säga, haha alla som sett piercingen har frågat "WHYYY, That shit looks scary?"
häh
mission complete.

Tack för era hälsningar, det värmer verkligen! Hoppas ni har det jättebra där hemma.

Juste, Conny..på puben där jag jobbar har vi runt 10 olika ölsorter, du skulle nog älska det, och en massa gammal whiskey som ni skulle kunna dricka.. Och morfar, ibland måste jag hjälpa till att rensa fisk på jobbet och då brukar jag tänka på dig.
Självklart tänker jag på er alla nån gång varje dag.

Puss
Jennifer

HEYHEYHEY


Hello!

De senaste dagarna har varit riktigt hektiska, först har jag jobbat 12-13 timmar, sen stressat hem eller direkt ut till nån klubb, festa hela natten för att sen nästa dag göra samma sak igen.
Men kul har det varit, oh ja.

Dimmig vecka har det defintift varit, men oh va kul. Varit ute och slirat och hängt här på hostlet. Lärt känna nya människor och sett nya saker.
Varje ny dag här är som ett äventyr, du vaknar upp med lite ågren och huvudvärk från gårdagen men ändå vill du bara gå upp och se vad som ska hända just denna dag.
Igår var vi på Koko, en förjävla stor klubb där dem spelade indie och electro. riktigt jävla bra klubb måste jag säga. Från och med nu ska vi dit varje fredag. Jag, Kristina, Matt och Bart dansade verkligen hela natten. lovely.

Ikväll ska vi till en klubb som heter Underworld, det är typ desamma som Koko fast det är mindre. Jag tror jag kommer älska det.
Snart ska jag göra mig redo att åka till Camden, för idag ska jag göra min piercing i nacken.skaskaska. sen ska jag möta Matt och vi ska väl börja dricka lite inför ikväll.

Jag har så mycket små saker jag vill berätta för er, jag mår så bra, ni förstår inte. Lycklig varje dag, inte som jag var hemma i Sverige. Visst har jag haft en dag här då jag bröt ihop men en ända av snart 1 månad. Det går inte ens att jämföra.
Just nu känns det som att jag ALDRIG kommer vilja åka tillbaka till Sverige igen.

Här är varenda person du träffar trevlig och hjälpsam, en svensk i Sverige bryr sig inte om en invandrare som har svårt att hitta boende/jobb. det är inte en kotte som bryr sig. Men här försöker alla hjälpa till så gott det går iaf.

Jag älskar det här lander (jaa, även fast det regnar då) jag börjar komma igång med engelskan ordentligt och allt kommer mer naturligt. Även fast jag vissa dagar då jag är riktigt ofokuserad inte fattar ett skit och bara nickar och säger yeess yees. Jag har tillomed börjat säga "of course love, sure darling"  ibland. och det känns fel att kalla någon för darling eller love när jag inte ens känner männskan men det är för att jag är för svensk ibland.
Alla som man träffar är så himla stolta över var dem kommer ifrån, men jag kan inte säga att jag är specielt stolt över att vara svensk.
Det man får höra när man säger att man är svensk är "Ohh, U have Ikea, and Abba..and the safe cars..Volvo"
MMM, visst. kul.

Fast det är tur för det aldrig någon som tror att vi är från Sverige, Kristina ser ju inte svensk ut och jag vet inte hur jag ser ut men hela världen tror att svenskar är blonda och blåögda. så vi är ganska säkra faktiskt.

Och både jag och Kristina har gått och kärat ner oss lite, efter TRE veckor. Kristina o paps håller varandra i handen och är söta och jag har hittat mannen jag ska gifta mig med. Dimitri, 25 år från St.Petersburg. Han är det finaste jag någonsin sett. Han har brunt lite rufsigt hår, världens största ögon óch mde mest fantastiska leende jag någonsin sett.
Jag rodnar varje gång han kollar på mig. mhmh. min man.

Nu blev det långt här, men vi mår som vi ska. kanske tillomed bättre. Vi kanske inte äter ordentligt och kanske festar lite för mycket men ni skulle se oss nu. För jag tror att alla ni där hemma, vänner och familj vet att iaf jag inte alltid har mått bra i Sverige, men så fort jag kommer ifrån mellanmjölkens land så känns hela jag så mycket bättre.

svammel svammel som vanligt.

Det är jättekul med frågor och hälsningar. mer sånt!

Saknar er.

Puss

(bloggen krånglar så det funkar inte att ladda upp bilder nu, gör det senare)


hot n cold


Jag och Jasper..han jobbar som allt-i-allo här på hostlet.


Kristina, Pabs och en av receptionskillarna.


Häh, Kristina och Craig, han är en av bartendrarna


Drinkarna kostade 1 pund styck...så efter några JD båda vi två ganska borta.



och det här är dansgolvet, helt underbart. Jag är kär i det här stället, det är lite som Nasty o Baba. Riktigt bra. Det heter WalkAbout och ligger vid Leicester Square. Dem spelar all sån musik vi gillar, electro, indie, rock o gamla härliga klassiker.
Nej gårdagen var riktigt rolig, jag är glad att vi bestämde oss för att gå ut, vi ska egentligen ut ikväll också var det prat om men vi får se hur alla mår efter igår, de flesta var riktigt borta...

Idag jobbar Kristina från 12-6 och jag jobbar från 6-12, så det är lite tråkigt att vi verkligen missar varandra. Hon har värsta lyxiga schemat medans jag verkligen jobbar varje dag.

Ohjustja, familjen jag kom på att jag glömt berätta en sak..jag kommer ICKE komma hem den 13-16 nov för jag fick inte ledigt från jobbet. Så jag flyger bara till Skavsta och byter plan till Barca där. Men det kommer fler tillfällen att åka hem o hälsa på. Eller så får ni komma hit!!!!

Nu är jag hungrig så jag ska nog bege mig på jakt efter lite mat, ska se ifall nåt roligt folk är uppe så slipper jag vara själv. Det är lite tråkigt för vissa dagar så även fast det är typ..150 pers som bor på det här hostlet så kan man fortfarande känna sig ensam ibland. Folk kommer och går liksom.

Men vi hittade vår man här igår, han är ryss med världens finaste bruna ögon och hans leende...oh jag dog. Han heter Dimitri. Måste få träffa han igen.

Nej ska sluta svamla.

Puss på er.

Jennifer

its not sand, its golden dust.


godnatt kanske man ska säga eftersom kl är ganska mycket (-1h från sverige iofs)

idag gick de skit bra på jobbet,jag skötte hela baren all by myself och fick både bra o dålig kritik, men jag lär mig bäst på de sättet.'
blev bjuden på en massa drinkar så jag började min arbetsdag med en jack daniels me cola...uhu. inte bra.

jag älskar mitt jobb, alla är så trevliga och hela miljön är så...underbar. jag har aldrig kunnat säga att jag älskar det jag pysslar med om dagarna men nu gör jag verkligen det.

slutade vid 10 och då mötte jag Kristina nere i baren, där bestämde vi att vi ska till nån klubb imonr tillsammans med några från hostlet..allt där var tydligen riktigt billigt.

Imorn ska vi som sagt til Camden, jag tror jag ska göra min piercin (ÄNTLIGEN) i nacken...40 pund fattigare men de gör inget.

idag åt jag fisk,de va riktigt gott..riktigt mat. mmm. jag saknar köttbullar, och riktig kyckling...och sås...den ända sås dem har här är Gravy o de smakar seriöst som skit. dem har det på allt.. dumma engelsmän.

jag blev så himla glad när kristina berättade för mig att Ni (mamma o mormor) hade kommenterar här..och att ni läser varje dag. imorn ska jag ta lite photon på jobbet så får ni se.

(här är utanför mitt jobb,)

imorgon jobbar jag 10-16 så ja måste sova nu.

puss jen (alla kallar mig jen här..jag gillar de.)

Standing next to me

Ledig idag igen..så kan det gå, men lönen är ändå gokänd enligt vår budget.. Det jobbiga är att dem är väldigt svenska över det hela så jag kommer inte få min första lön fören nästa vecka..fyfan men jag fick ganska bra med dricks igår när jag jobbade så allt är ändå bra..Imorgon har jag förhoppningsvis fått ett papper som bevisar att ajg bor på dethär hostlet (man behövde tydligen något speciellt papper) så imorgon SKA jag till banken..kosta vad det kosta vill.. S skulle jag kanske träffa en jobbarkompis också..jag ringer så får vi se vad som händer..Han skulle visa mig allt som var värt att se i camden..och köpa nya och snyggare kläder till mig också tydligen..den jävlen..Jag har väl en snygg klädstil?

I förrigår blev jag och Jennifer bjudna av Paps på Sushi och bio..han är så snäll...på bilderna nedanför är förresten jag och jennifer (såklart).. Killen med dreads är Paul får Polen the bartender (han har ett långt namn), i rutigt ser ni Matt festfirxare och tequila älskare och den långa mörka är Paps the mummy Dj.. Tillbaka så var fredag en riktigt bra dag..god lunch och bra bio, vi såg Quantum of Solace, den nya James Bond..men om man glömmer bort att det är James bond och låtsas att det är någon annan superhjälte så är den inte helt omöjlig..

Mitt schema är iaf följande:
Sunday: OFF
Monday: OFF
Tuesday: 12.00  - 18.00
Wednesday: 12.00 - 17.00 18.00 - CL
Thursday: OFF
Friday: 10.30 - 17.00 18.00 - CL
Saturday: 14.00 - 17.00 18.00 - CL

37 timmar sammanlagt har jag för mig vilket känns A-okay.

Tillbaka till lägenheten. Det har vart mycket kommentarer om den.. Den är en tvåa typ..först kommer man in i en liten hall på båda sidorna finns det dörrar..direkt till höger är toaletten (bara toalett) mitt emot till vänster är badrummet..bredvid badrummet går dörren till vardagsrummet..när du kommer in där är köket i det vänstra hörnet..köket är ungefär 2x2 meter men en ganska lagom storlek för oss två..det finns plats för ett litet bord och två stolar utan att man får klastrofobi så det är bra...tillbaka ut i hallen ligger sovrummet på kortsidan, mitt emot inngången...det rummet är nog vårt största problem...det finns visserligen massar utrymme och inbyggda skåp men rummet är byggd för en dubbelsäng..inte två 90 sängar, som vi skulle vilja ha..men det löser sig..

Vi delar den inte med någon förutom oss själva och eventuella gäster, hur skönt som helst! med räkningar och skatter inräknat betalar vi 150 pund i veckan per person..så 300 sammanlagt..Det är visserligen lite dyrare än vad vi var ute efter..men vi har fortfarande råd med den och kan leva någorlunda kul.. Det som är så underbart med lägenheten är den verkligen ser ut som oss! Efter att vi har fixat upp den som vi vill kommer vi aldrig lämna den! ni kommer älska den..

På tisdag ska jag komma ihåg kameran till jobbet så får ni se hur jag jobbar och vilka jag jobbar med..härliga människor, det är ett som är säkert!

Cheers!

halloweenparty

hur mår ni alla där hemma?
vi mår iaf som vi ska, och förtjänar förmodligen.

igår åt vi sushi och gick på bio med Pubs, och den snälle rackarn bjöd på hela kalaset plus lite drinkar senare på kvällen. Kristina borde ta honom, han är fransk och han är rik. perfecto!

Jag var utklädd till Hippie och Kristina var Superman..woman.

Det ligger en kille här borta och stönar, han har gjort det i säkert en timme..först trodde jag att han hade sex med nån och det hade ju inte varit så fräscht att höra, men nu tror jag faktiskt att han verkligen inte mår bra..tänk om han dör eller nåt?
ska gå o peta på han sen...

Här är iaf vardagrummet i vår lägenhet, ihh älskar tegelväggen och så ska vi måla den andra väggen röd. de blir nog fint.



Idag får jag lön också, skulle behöva köpa en sparbössa o stoppa den i...eller nåt.

Familjen - Läser ni bloggen ordentligt? Ni kan väl skriva en kommentar..det är ju bara Kristina som får massa kommentarer hela tiden.

puss
Jennifer

RSS 2.0