everybody should have a midget.


hej mina kara.

sitter pa ett skitet internetcafe med svettiga tangenter.

Tack for alla kommentarer, jag ler ocksa varje gang jag laser vad ni skriver. Jag hor era roster i mitt huvud.  det ar fint.

Vi har det faktiskt riktigt bra nu, visst sa staller jag ju alltid till det for mig pa nat satt och vis men jag loser ju det alltid i slutandan anda.
hoppas jag.

Overraskningen kan jag inte avsloja, da vore det val ingen overraskning ju. Men jag lovar att det gynnar alla oss.

Den senaste veckan har vi lekt rockstjarnor, vi har festat 2 dygn pa raken, trashat lagenheten sa pass att den borjat mogla, handfatet i badrummet lossnat fran vaggen och haft de roligaste dagarna pa lange. Vi satt i solen och drack ol till frukost och tittade ut over kanalen,  gick vidare hemat, genom Camden som kan vara en av de mest underbara platserna pa denna jord.

Vi pratar om framtiden, om sommaren och allt vi ska gora. Vi vill mycket, det lilla gang som ar kvar. En efter en lamnar oss, men vi haller humoret uppe. Kristina ar kar upp over oronen och aven fast jag ar sa radd att hon ska bli sarad sa ar jag anda varldens lyckligaste just for att hon ar det. hennes konstanta fnitter och leende gor mig lycklig.

Nu vet jag inte vad jag ska gora, jag har 320pund i vaskan och London blir bara battre och battre.

Alskar er. Saknar er.

Vi ses snart.

Puss

You have to stop being so selfish for once!

Jag ber om ursakt till alla som saknar mig och som jag forsummat..Jag har det jattebra har och ni vet hur lat jag kan bli nar det galler till att gora saker..forlat..

Tack till mamma som kommer ihag att jag glomt bort att ringa.. Saknar och alskar dig sa mycket

Tack (miljontals av dem)  till Maggan som raddade mitt liv har i London med sin julklapp

Tack till Denise som saknar mig lika mycket som jag saknar henne (aven om jag inte visar det sa bra)

Och tack till Jennifer som stottar mig i vatt och torrt, hur lite hon an tycker om det..

jag har det bra, jag jobbar, jag alskar och dansar..Vad mer kan jag saga?

anything to make you smile.


Jag FAR komma tillbaka till min gamla pub, om cirkus 3 veckor.uhuu vill att det ska vara nu, det anda bra med dar jag jobbar nu ar att det ar forjavla bra dricks..typ 2-300kr/kvall..for att sta i baren. Jag behover bara saga "Yes, I'm from Sweden" sa ramlar pengarna in.
heh

Igar skulle jag och Kristina dela pa en flaska rott men det slutade med att jag drack upp hela vinaren sjalv och jag har inte sovit sa gott pa lange, skedade lite med kristina ocksa under natten.

I fredags var vi pa ett stalle som heter Electric Ballroom, dem spelar bara hardrock och metal men det kan ju faktiskt vara forjavla kul att bara sta och hoppa och skrika i ett par timmar..
Synd bara att jag var for full och gud vet vad, sa att jag forstorde resten av kvallen genom att skrika pa en nastan oskyldig person. Aggressivt.

Har ar lite gamla bilder som ligger pa Facebook, men eftersom alla inte har det(thank god) sa lagger jag nara har.




(kolla var vagg, visst ar den fin?, alla som har varit i var lagenhet har skrivit nat pa vaggen. konst.)

Idag hoppas jag att Emma(bilden ovanfor) kommer over, hon ar var finska van..det ar den mest hogljudda mannskan jag traffat. Till och med nar vi ber henne halla kaften och hon forsoker viska sa skriker hon. Men hon ar sot och babblar som en javla apa, sa det kan nog bli kul sallskap.

Nu ska jag hem och rosta mig en smorgas och dricka oboy! Och sen oppna en flaska vin..hheh.


Juste, vi har en liten overraskning pa gang.

tssss.

Pusss

our time is now, wish you were here.


internet pa kristinas laptop funkar inte av nan konstig andledning, och nu fick jag sluta 2 timmar tidigare fran jobbet sa snor lite internet fran dem.


i onsdags hade vi THE FINAL GOODBYE PARTY...fan. Alla, hela ganget pa typ 20 pers samlades och kakade middag, sen gick vi vidare till en pub och spelade biljard och drack ol. men man markte ju att det var nat som inte riktigt stod ratt till.
Sen sa vi hejda, forst Jaqui och Nigel, och sen tillslut Matt, var forsta van vi fick har i London. Shit va nara det var att alla storgrat...efter ett tag akte resten hem till oss, drack fulvodka och bara forsokte fatta laget,
Inget kommer bli som forr och vi kommer aldrig umgas allihopa igen. Eftersom de flesta har siktat in sig pa att aka till Australien och bade jag och Kristina vill dit sa vet vi att vi kommer fa se de flesta igen iaf.

Sa nu vet ni dar hemma var vi planerar att aka, jepp nasta destination blir nog Australien, vi har ju vanner over hela varlden nu sa det vore ju dumt att inte passa pa nu nar man kan.
Vet bara inte nar.

Nu fick jag precis ett sms fran min forra chef Phoebe, jag ska tydligen till var NYA pub med alla stammisarna...Antligen har dem hittat en ny, sa jag slipper jobba pa den har javla puben. Jag gillar det verkligen inte. Hoppas jag far komma tillbaka.

Sen ska vi fira Daniels fodelsedag.

Hoppas ni har det braaaaaa

Pussssssss


sa har ligger det till.


hej
tankte bara skriva en kort uppdatering.

vi mar bra, tror jag. har inte riktigt vagat kannt efter.
jag ar trott pga att min kropp och dumma hjarna inte vill sova, 48timmar utan somn.igen..

Tack mamma och pappa for hjalpen, forlat for att jag alltid ska krangla. Ni raddade mig.
Forlat morfar for att jag inte ringde pa din fodelsedag, :(

Nej mamma, jag kan inte bara "komma hem".. det vet du ocksa.

Jag skaffade mig lite vuxenpoang igar, oppnade bankkonto och betalade hyran. forbannat mycket pengar.

Laste aven ut mig sjalv fran lagenheten, iford endast handduk och trosor. Fick bryta upp fonstret, halvnaken i nollgradig kyla och klattra in.

Ja, det hander just nu.

nu gar tiden ut.

vill ha februari, jag tror det kommer bli en bra manad.

Puss

"I had a lot of dates but I decided to stay home and dye my eyebrows"


hejohå,
det är typ bara jag som bloggar nuförtiden har jag märkt. Men det förstår jag, Kristina är rätt upptagen med sin man. Dem gillar verkligen varandra. Det är sött.
Hon mår som en prinsessa iaf.

Och NEJ, Love is NOT in the air, Vad är det som gör att jag bara träffar puckon och efterblivna jävla idioter?Jag är en magnet när det gäller sånt.
Och när jag väl träffar en person som jag faktiskt tycker om, Nej då drar jag. Måste sluta med det.

Men jag känner att jag börjar få myror i brallan igen, som alltid när jag är på ett ställe för länge. Måste iväg och se nya saker, hela tiden. Och jag vill inte lämna London. Men samtidigt vill jag inte fastna här heller.

Vi får se.

För ett par dagar sen så var det vår 3månadersdag här och att 3 mån kan gå så här fort är fan otroligt. Jag trivs som kossan i hagen och säger fortfarande "aldrig mer tillbaka till Sverige"

Imorn ska jag till banken och öppna bankkonto, byta ut vår trasiga DVD och sen ska jag ha en dag bara för mig. Det betyder ligga i sängen med en flaska rött, lite choklad och bara njuta av livet. Själv, för en gångs skull.

Jag älskar vår lilla lägenhet, den är verkligen OSS, lite ont om plats vissa dagar, speciellt fredagar då vi alltid envisas med att klämma in hela familjen där, vi är väl runt 15 pers i ett litet rum, alla röker och spiller dricka och sjunger och skriver på väggarna. Jag älskar det.

Jag mår så bra.
Jag älskar mitt liv.

Hoppas ni också gör det.

Massa pussar

Words can never make up for what you do


HIIIYA!

Idag ar det fredag och jag ar OFF hela kvallen. Det var lange sen jag hade en fridaynight off. Sa ikvall, Koko mina vanner. Avskedsfest numero dos, :( det kommer nog bli galet.

jag var pa min livs forsta dejt i onsdagskvall, jag kande mig sa ovard, spritsvullen och sliten fran kvallen innan och sa kom han hem till mig helt oforberett. Panik.
Vi gick till en pub och tog ett par ol och lyssnade pa en massa band som spelade, forst var det jattestelt, vi bada satt dar och kallsvettades och smapratade om ingenting men efter ett tag sa chillade vi lite och da blev allt mycket battre.

Hade ju gatt och inbillat mig att han sag ut som varsta monstret efter allt prat om att han ser ut som ett Ufo, grottmanniska osv, sa jag blev ju positivt overraskad nar jag sag att han faktiskt sag ratt normal ut. Icke i profil dock. haha
Nej men det var trevligt att ses igen och UTANFOR hostlet och jag tror vi ska traffas igen. Vi far se vad som hander.

Han ar sot.

Men vi har lite kommunikationsproblem ibland, jag har ju svart att kommunicera pa ett bra satt pa svenska, allt blir en stor sorja for jag vill ha sa mycket som mojligt sagt under kortast mojligast tid och da blir det ju ofta stora fel och missforstand, MEN NU kan jag inte prata alls..och speciellt inte nar jag blir nervos.
Det ar svart att prata engelska 24timmar om dygnet MEN nar jag och Kristina antligen far prata svenska sa har vi helt plotsligt tappat vissa ord och maste saga det pa engelska istallet. Skumt det dar.
Har aven borjat tanka och jag raknar automatiskt pa engelska, inte svenska.

Tur att man kan anvanda kroppsprak, da behover man ju inte prata som tur ar.

hah

nu ska jag hem, ta en ol, satta pa lite bra musik, kaka en bit lasagne, dansa runt och bli pa annu battre humor, jag skiner redan som sjalvaste solen men battre ska det bli...och sen se vad fan planerna ar for kvallen, inte en javel svarar, inte ens Kristina. jag har fria sms, sa jag smsar alla..dalig stil.

nej maste rulla.

puss

Jag är alltid tryggast när
du är en liten bit ifrån
en rörelse i ögonvrån...

hey ho, lets go.


halo
idag är jag inte värd att ha ett namn, ser ut som skit med prickar över hela ansiktet, rätt gulligt om man tänker att det kan va fräknar. med tyvärr är det inte söta små fräknar. nupp.

gårkvällen var nice, vi började på Clink och pga massa skit som hänt så får man bara komma in på hostlet om man bor där, fare enough MEN det där är mitt andra hem, jag har firat alla mina vänners födelsedagar där, min egen, jul och nyår. Så dem smugglade in mig genom bakdörren.

Åkte vidare in till Soho till klubben Madame Jojo, det var väl sådär, megaindiealternativet och alla såg ut som plockade direkt från ett tidningsuppslag. Det var för uppstyrt helt enkelt, ingenting kändes äkta och musiken var sådär halvbra.
Men vi hade kul iaf, stackars Kristina kom senare efter jobbet och stod i kö i säkert en och en halv timme, men vid den tiden hade dem flesta stuckit så då gick vi till en bar och fortsatte dricka där istället.

Sen kommer jag inte ihåg så mycket mer..men kul var det. Idag vaknade vi upp vid 13tiden och var helt döda och då gick vi och åt en FOOTLONG Subway macka..matkoma efter det kan jag ju lugnt säga.

Ikväll ska jag kanske träffa Ufot, vi får se vad som händer. Det skulle inte göra så mycket om det inte blev så eftersom jag känner mig rätt ovärdig idag. Det blir nog bra. .. Nu ska jag hem och käka Lasagne, Kristinas man är tydligen en rackare på att laga mat och nu är det upp till bevis.

Åh mat, YEY!

Pussss

We are fated to pretend.


 > Jag ar ICKE arbetslos langre, jag gick till puben bredvid min gamla och dem slangde in mig i baren pa en gang, inga fragor, inget snack. Sant gillar vi, pengarna rullar in igen och jag tror vi kan klara det sjalva faktiskt. JAG KLARAR ALLT, det vet ni val?

>Var sprillans nya DVD har gatt sonder, den ar liksom dod. Och BATMAN ar dar i, katastrof. Sa gar det nar man koper det billigaste fran en affar som heter "Currys Digital". ah. vad tankte vi med egentligen.

>Jag hade tydligen gett FEL nr till Ufot sa istallet for att han ringer mig sa maste jag nu ringa honom. Och jag tror att alla vet att jag inte ar typen som ringer, fan va jobbigt. Hur ska det har ga?

>Det vankas avskedsfest ikvall, nummer ett for veckan. Matt tex lamnar oss den 24:e och aker tillbaka till Canada. Det suger. Vet ICKE vad dem planerar men jag har stora planer pa att dricka tills jag inte langre vet vad jag heter, det ar jobbigt att traffa avlagsna foraldrar vettni.


Jaa, det ar val vad som pagar i mitt liv en helt ovanlig tisdagskvall i London, jag ska snart hem och duscha, kla pa mig ogonfransarna(jag alskar mina losogonfransar, det ar ICKE fest utan dem langre, dem ar nastan som en egen person)
och sen ska jag kolla laget pa gamle Clink.

Hur ar det i Sthlm, vandrar isbjornarna omkring pa gatorna som alla sager att dem gor i Sverige?
Ah, nu spelar dem MGMT har pa internetcafet, Kids. nu ar jag taggad till tusen. maste springa hemat.

Puss pa er.

dance with me

dem verkar vilja att jag ska gå härifrån snart, hon plockade precis bort min halvdruckna kaffe och min muffins. jahapp.
jag ska, jag ska.  kolla inte på mig.

snart ska jag hem och sätta på musik, dansa och hoppa omkring i lägenheten, för att jag är glad och för att jag kan.
Sen ska jag driva med Dave, han tror att jag hatar honom, vilket jag verkligen inte gör..men Kristina måste ha en riktig karl så jag ska se vad han går för. hähä han tycker redan att jag är knäpp i huvudet så det är luuugnt.

Sen så har jag bestämt mig för ge ufot en chans till. han är ju rätt söt i rätt vinklar och ljus och världens roligaste. plus att han är kock så det är ju alltid bra med en man som kan laga mat liksom.

vi får väl se om han ringer.

nej, hem var det. snart blir jag utslängd härifrån. ha.

Hoppas ni har en fantastisk söndagskväll, det ska iaf jag ha. öl och batman, det kan ju inte bli bättre.

PUSS



jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

tjoho!

igår var en rolig kväll, jag och Kristina låg i sängen och kedjerökte, drack öl och bara asgarvade åt precis allt man kan skratta åt här i livet, vi pratade om männen i våra liv, framtiden och vad som händer nu. det var länge sen vi umgicks på det sättet bara hon och jag.

Idag träffade jag Peter, och det var nog för sista gången tror jag. Han har stora framtidsplaner men jag känner liksom inte att det leder nån vart. Tack för maten och allt du gett mig under 4 år men du missade liksom de 16 första och kanske viktigaste. Man kan liksom inte glida runt på en räkmacka sådär och tro att saker ska lösa sig iaf.
Men han betalade för Madame Tussauds och det var ju kanske det häftigast jag gjort på länge, petade lite på David Beckham och kollade fascinerat på vackra män som Johnny Depp och fnittrade lite töntigt när jag såg Prins Harry.

Börjar fan bli engelsman(kvinna förhoppningsvis). Idag har vi varit riktigt engelska, Kristina åt Sunday Roast, (alla engelsmän äter det på söndagar) och efter det gick vi till en av alla tusen pubar här i Camden och drack varsin öl och kollade på Man.U-Chelsea.
Fast vi är ju egentligen Arsenal fans.

hah, hör ni vad jag sitter och babblar om eller? fotboll och öl. hur ska detta sluta.

mellan 5-7 är jag portad hemifrån, Kristina och Dave ska kolla på film..hrmfrr..ska inkräckta på dem sen. ne I dont mind, jag kan ge igen bäst jag vill senare i livet.mohaha, vi ska kolla på den nya Batman ikväll, och äta glass och dricka öl. det blir nog himla trevligt.

Nej men allt känns mycket bättre idag, jag har lagt saker bakom mig på ett annat sätt och jag försöker se positivt.
Kristina säger att jag har ett självdestruktivt beteende, att så fort jag är lycklig måste jag bryta ner och förstöra det. Och det stämmer nog.
Men nu får det vara nog.

Jag ska ge mig rätten att vara lycklig.

puss


förlåt.

hej igen
förlåt för att jag gjort er oroliga, inte meningen alls.
jag mår så bra man kan må, när man är 100 mil hemifrån, arbetslös, utan el i en kall lägenhet och precis träffat en man som säger sig vara din pappa.
Japp, jag träffade Peter igår. Men han skulle lika gärna kunna vara vilken random lantis som helst. Det gick väl bra, försökte korta ner mina 20år till en 2timmars historia och han berättade hur lycklig han var över att det här hänt. Jag tackade för maten och svarade med ett "hmmmm".
Lyckligt vettefan.
Det värsta var att jag såg hela tiden delar av mig själv i honom, ögon, näsa, hur han viftade med handen eller petade med servetten när han var nervös. Det sög. det sög stenhårt.

Men nu behöver jag aldrig mer säga "Jag har aldrig träffat min pappa..."


Jag vet inte vilket av dem som kändes bäst.

VI gick aldrig ut igår, vi stannade hemma för vi har inga pengar....

det suger just nu...ibland iaf.

älskar er därhemma.

vi klarar det här..det gör vi.
tack för att ni bryr er och visar omtanke, det kännsbra att veta att man har folk som bryr sig där hemma i Sverige.



puss


jag har aldrig...

jag är så nervös, jag skakar och det känns som att alla ben i kroppen ska släppa taget om varandra så hela jag ramlar i hop vilken sekund som helst nu.

jag känner tårarna trycka på innanför ögonlocken och jag vet att om jag inte håller igen så sprutar tårarna och de kommer aldirg sluta, synd vore det för jag då lossnar förmodligen lösögonfransarna och mascaran kommer färga mina kinder svarta.

INGEN vet vad jag går igenom just nu. inte en jävel.
jag önskar att jag inte vore ensam, inte i denna förbannat stora stad.

jag önskar att jag aldrig hade haft valet. Vi är inte födda till att välja.jag är så dum, dum dum dum. FAN.

det löser sig nog, jag brukar alltid säga att det löser sig...och på nåt lustigt sätt så gör det ju alltid det också.

önskar att den här dagen tog slut snart.


......

INSOMNIAC.

Hi loves!

I onsdags var sista dagen för "The Sheaf" och det var en sorglig men ack så rolig dag, vi var alla tvugna att jobba över till 2-3 på natten men det gjorde ingenting för ingen av oss ville lämna den bar som så många kallat hem.

Fan va fulla vi var, vi brukar va aspackde på jobbet men det här var att ta i..men va gjorde det...allt var ju gratis.
Dansade till femtiden då jag bokstavligt talat ramlade in i lägenheten, på Kristina och började asgarva. Skitkul var det, tyckte inte hon.hähä.
Däckade (tackochlovfördet) så jag sov 8 timmar, de ända 8 jag sovit på tre jävla dagar...åhh. hatar att inte kunna somna.

Men jag vet orsaken,berättar mer om det senare, idag är en stor dag mina kära vänner och familj. ni skulle bara veta vad som pågår i min hjärna just nu. Har lust att...skjuta huvet av mig så tankarna slutar.

Ikväll ska vi väl försöka ta oss ut, vi har räknat och budgeterat och insett att vi ligger på minus...iaf jag. Jag måste skrapa ihop 1800kr på 11 dagar annars så rycker lägenheten. Och jag är arbetslös för tillfället så det suger ju ganska hårt. Det löser sig nog.
KOKO. jag vill dit, jag har en god gammal vän som väntar i kylen, fin man den där Jack Daniels så vi får väl se om vi kanske kan återskapa förra fredagens lycka.

OCH, våra vänner lämnar oss, en efter en. Om 2 veckor så sticker Matt, Bart och Nigel. Dem bara flyr landet. 
Jävla skit också. detta gör alla oss jävligt upprörda. splittrar familjen bara sådär.

Mormor och morfar, ni sa nåt om att komma till London? När? :) Åh jag saknar er så mycket ska ni veta. Ni är så tokiga.
Älskar er en massa.

Älskar er andra också, självklart.

Imorgon berättar jag vad som hänt idag.

Önska mig lycka till. Vad fan ska jag säga???? heeeelp.


Prime of our lives

Nytt år, nya försök? Självklart!

Jag fortsätter på Jennifers förra inlägg om hur underbar den fredagen var. Jag tror inte jag har mått så bra i hela mitt liv. Visst så hade jag nästan slukat en hel vodkaflaska för mig själv och alla andra var minst lika fulla, men alla var så lyckliga, glada och bilderna bara dryper av kärlek! Det var en av de bästa kvällarna i hela mitt liv, definitivt! Hela denhär veckan har varit ganska perfekt faktiskt. Jag har jobbat, umgåtts med Dave och jennifer och bara haft en jävligt bra vecka. Inget speciellt egentligen, bara så som jag vill att det ska vara..allt som gör mig lycklig..

Jag har nog aldrig mått såhär bra förut och jag måste nog erkänna att halva äran för det går till Dave, därför ska jag förklara lite mer om vad det är som pågår..
Så jag började väl prata om en kille som heter Paps, härlig kille som gillar att ha kul, men inte med mig. Jag inbillade mig att jag kunde få det att funka men jag kände mig aldrig bekväm runt honom och han fick mig aldrig att skratta..En full fredag på Koko bestämde sig en kille som jag varit kompis med i ungefär en månad för att chansa. Killen var Dave och han lyckades. Som sagt så hade vi varit kompisar i ungefär en månad, han bor på Clink och han är kompis med våra kompisar så vi umgicks några gånger, redan då tyckte jag att han var en rolig och cool kille..Han fick mig alltid att skratta..Så fredagen slutade i kärlekens tecken och efter det har det inte gått en dag där jag inte mått bra. Mår jag dåligt behöver jag bara skicka ett meddelande för att få ett svar som sätter ett leende på mina läppar i minst fem timmar efter..Jag känner mig tillräckligt bekväm runt honom för att våga utsätta honom för min sjuka humor och djävulska sinne och han är tillräckligt bekväm för att säga sina tråkiga skämt och rapa när han känner för det..Det känns bättre än vad det någonsin gjort..jag känner mig bättre..men oroa dig inte mamma, jag kommer inte flytta till Australien snart..
En annan bra sak med honom är att han är väldigt bra på att kyssas också...var bara tvungen att få in det...haha..




Tillbaka till vardagen..så komemr vi egentligen tillbaka till Dave igen, haha..Igår var jag ledig så på tisdag kväll åkte jag till Clink (jennifer kom inte med för att stackarn var sjuk) och träffade alla vänner och Dave...vi spelade lite kort och umgicks, inget speciellt så jag och dave gick och la oss och spenderade hela natten med att prata och mysa..vi somnade tillslut runt sex och sov fram till tre/fyra..jag tog en dusch, snyggade till mig och sen gick vi på vår första dejt tillsammans..Italenskt med jordgubbar och choklade mousse till efterrätt! MUMS! Han bjöd, romantisk som han är. Vi åkte sedan tillbaka till clink för att hämta lite grejer som jag lämnade kvar och åkte sen till Jennifers jobb. Deras pub ska ju stänga så igår var sista dagen och stället var fullpackat! Live band med Frank Sinatra klassiker och Kronenberg, det var riktigt trevligt..stackars Jennifer sprang omkring bakom baren som en tok men lagom full eftersom alla tydligen hade bjudit henne på shots och drinkar hela kvällen..Vi stannade där en halvtimme/timme, sa hejdå och lycka till till Jennifer och åkte sedan tillbaka till clink för lite mer mys..jag åkte hem vid två ungefär, försökte få tag på jennifer men hon var full och lycklig så jag ville inte störa...jag somnar och sen väcks jag av att Jennifer kommer inramlandes, slänger sig på mig och asgarvar..full? självklart inte..haha..

Idag har jag jobbat...det har varit okey, inte så stressat men inte tråkigt heller..God lunch och nu sitter jag här och uppdaterar mig om allt..hade 69 olästa mejl i inboxen...ett var värt att läsa och det var från Denise..resten är bajs..

Är ledig igen på Lördag så Koko imorgon kommer bli skoj!
Annars är det väl inte så mycket mer...som vanligt..frågor är alltid välkomna om ni känner att jag glömt något..

Hadebrahej

i like you so much better when you are naked...

hej och hå
2009 har varit fyra fantastiska dagar ska ni veta, började ju iofs med att jag inte firade nyår med Linn och Anna som tänkt, men natten spenderades på gamla goda Clink med andra vänner och vid 5 tiden ramlade vi in i en taxi och åkte hem till oss istället.
Jättekul att träffa Er tjejer igen, tråkigt som sagt att det inte gick riktigt som det skulle, har inga pengar alls så kunde inte ringa och så missade jag alltid när ni ringde. Använder liksom inte mobilen så mycket här så jag har ingen koll på om den ringer eller ej.
Men, jag hoppas ni hade svinkul iaf!!!

I fredags kom det en massa vänner hem till oss, jag hade ju bjudit över hela hostlet hem till oss och vilken jävla kväll det blev, vi var väl 16 pers tror jag som trängdes i våran lilla lya och förade lite, sen gick vi de 100m som det är till KOKO och dansade hela jävla natten. Och alla var så himla lyckliga hela kvällen, vi skrattade och dansade och det fanns inga problem. inga alls. Jag har nog aldrig varit så lycklig, seriöst. Det var den bästa kvällen i mitt liv.











Förutom en liten detalj..åh jag borde ha lyssnat på vad min magkänsla sa, billig Axe, kan ICKE dansa, död fisk.  MJA. nej tack, men jag ångrar ingenting.

Igår låg jag och Kristina i sängen och drack rötjut direkt ur flaskan och snacka skit, vi trodde aldrig att Londonlivet skulle bli så här bra, jag har kämpat så hårt för att komma hit och jag klarade. Jag bor i det häftigaste området i hela London, jag bor med min bästa vän (vi ska bo med varandra för resten av våra liv) och jag har det uddaste men mest underbara vännerna någonsin.
Livet är förjävla bra.

2009- Det här är mitt år!



RSS 2.0