I Started nothing, I Wish I Didn't

Hej Alla glada och lesdna därute!

Efter flera veckors uppehåll så har jag äntligen lyckats få mitt arsle framför en dator. Jag hade 99 olästa mejl och typ 50 olika applikationer, vänner förfrågningar och dylikt på facebook, Denise blogg hade så många inlägg som jag inte läst att jag var tvungen att gå tillbaka en sida för att kunna läsa alla och Jennifer tjatar vidare om hur jag aldrig skriver på bloggen. Men här är jag äntligen!

Så vad har hänt sen sist? Jösses så lång tid har jag nog inte på mig..
Påsken hos Daves syster gick galant..Hela hennes familj var jättetrevlig, jag pratade med Daves föräldrar på skype (eller nåt liknande) och vi stannade en natt extra.
Väl hemma igen så har jag jobbad och jobbat och jobbat...Jag och Dave gick och såg The Prodigy..En jobbarkompis till mig sa att han först hae en biljett extra som jag kunde få men det kändes fel att gå själv med ett gäng killar som jag inte känner och dessutom så vet jag hur mycket Dave älskar bandet, så jag frågade om dem inte råkade ha två biljetter.vilket dem hade..Konserten var svettig och underbar..jag hade hur kul som helst..

Sen kom ju mamma och maggan vilket var kul! Dem gav mig min workout med sina så kallade "promenader" runt hela london och jag försökte vara en sån bra guide som möjligt..Dave uppförde sig och det gjorde mamma likaså vilket uppskattas jättemycket från mellanhanden (vilket är jag)..

Veckan efter det gick jag och Dave på en annan konsert..det var meningen att Jennifer skulle komma med också men hon kunde int komma ifrån jobbet vilket var synd...det slutade emd att Dave sålde hennes biljett till en kille utanför Electric Ballroom för 3 pund..han köpte den för 14..så jag vet inte om han riktigt tjänade på det..Iaf så var konserten bra den med..men jag gillade nog the prodigy mer..fast de två banden går inte riktigt att jämföra heller..

Denhär veckan jobbar jag 52 timmar..är ledig på onsdag och det är allt..då snackade dave nåt om att han ville ta mig till en italiensk restaurang som han tydligen pratat om förut...inte vad jag kan komma ihåg..
Igår var ajg hos doktorn och testade mig för HIV och Syfilis och fick lite botemedel...så förhoppnings är allt bra med mig om en vecka..

Vi ska börja kolla på större ställe nu också...snart bara en månad kvar innan vi flyttar ut jue!
Livet rullar på som vanligt..jag sitter på min gamla vanliga stonemasons arms och trivs ganska bra faktiskt..Har blivit erbjuden supervisor jobb som jag faktistk nog ska ta..bättre betalt och jag får sitta nere på kontoret och dricka kaffe hela dagen..

Planer för framtiden? Har inga direkt..lever en vecka i taget just nu..

ja juste! förlåt Isak och men jag kan inte komma till din student dag..jag kollade med min chef men det är tydligen redan två andra som ska ta ledigt den veckan..jag kommer garanterat komma någon gång i sommar, när jag kan få ledigt..men jag är verkligen ledsen över att jag inte kan komma och se dig springa ut..Jag skulle ju dränka dig i champange!...ahja..jag får göra det nästa gång vi ses ändå..

annars så var det väl allt för denhär gången..ses igen om en månad?? Näe..jag har en ganska lång rast imorgon..fast då tänkte jag klippa mig? ..vi får se.. Hade bra!

im back

Hej allehopa!
Var ett tag sen jag skrev, har haft fullt upp med nya puben.Jag älskar varje minut jag är där och är där så fort jag får tillfälle till.

Ska kolla på Final Destination nu med Daniel och äta min Subway. Föresten, jag har gjort en till piercing, den lilla saken man har under läppen. Ohja. Kanske det dummaste jag gjort hittils..hehe. men jag älskar den.

Livet är bra.

Hoppas ni mår bra. Kommer nog till sverige i Juni.




PUSS älskar er.

BLÄCK.


kom på en sak, en viss herre gav mig pengar. och vad ska jag göra med dessa pengar då? kläder och skor? Något praktiskt.
NEJ.
Jag ska lägga de 2000kr på en tatuering. Men vill jag verklligen lägga hans pengar på något så fint som kommer sitta på min kropp för resten av mitt liv.
Kommer jag alltid tänka, "Jag gjorde den för hans pengar" varje gång jag ser den och bli påminnd om honom, eller kommer jag bara förneka det och tänka "jag jobbade hårt för denna"

Eller bara vara rebellisk och tänka" haha,..ge pengar till mig och jag gör precis det en förälder INTE vill att man ska göra"

Hmm.

Först måste jag lista ut Kristinas IBANnr..annars så ligger pengarna fortfarande tryggt hos Swedbank.

CIAO!

sus mi bit.

Bonjour!!!

För ett par dagar sen när jag hade alldeles för mycket tid till att tänka så började jag leka med tanken om hur länge jag kommer vara i London och hur mitt liv skulle se ut om jag stannade här för alltid.

Efter man har varit hemifrån ett tag så börjar man automatiskt känna efter om man faktiskt längtar hem eller inte och det slutar oftast i tårar. Och det bästa är att man aldrig är själv, de flesta man stöter på vet hur det känns att tänka tillbaka på gamla minnen hemifrån eller höra en låt som påminner om något eller någon som gör att man bara vill sätta sig på ett flygplan HEM igen.

Nu har jag varit här i 6 månader, När jag börjar plugga nästa höst 2010 så har jag varit här i 2 år. När jag är färdigutbildad blir det 4 år.
Det är samma år jag fyller 25 år.

Och när jag tänker på att jag, när jag är 25 år. TJUGOFEM JÄVLA ÅR, ska återvända till Sverige, lämna mitt liv som jag förmodligen byggt upp och börja om IGEN...

Är inte det magiskt?

Vissa saker stör mig dock otroligt mycket och jag har jättesvårt att hantera det.
Hur kan man bara förlora alla sina drömmar och ambitioner sådär? Var tog personligheten vägen? Varför bryr du dig inte längre?
Jag är rädd att jag har förlorat dig med.
Trodde aldrig det här om dig. Du var så stark. Du kanske är starkare än då, men du är inte densamma längre. Jag känner dig inte längre.


Ojuste, glömde att berätta om THE BIG OPENING!!!!!! I onsdags öppnade ju mitt älskade Wheatsheaf igen och det var fantastiskt att va tillbaka igen med Phoebe, Luke, Brett och Danny..min familj. Och alla stammisar som skriker från andra sidan rummet "JEEEEEN, CAN I HAVE ANOTHER DRINK PLEASE." Alla var så lyckliga. Att jobba med dina vänner och på andra sidan bardisken står resten av dina vänner, bra musik, alkohol. Det är som att vara på fest varje dag, fast du får betalt!

Jag har två skift kvar på Market Porter, men nästa vecka börjar jag jobba heltid igen..eller vad man nu kallar 55h/vecka. Ska bli så jävla skönt att komma hemifrån lite.

Jag kollar på lägenheter nu..jag kollar på rum, jag kollar på hus. Jag vet inte vad jag vill längre.

Kanske bäst att göra något själv för en gångs skull?

Annars är allt bra, mår fortfarande som en prinsessa, rätt lycklig. Ikväll vet jag icke vad vi ska göra. Kanske gå ut och dricka en förjävla massa öl och spela biljard. Det vore fint.

Ha en bra helg.

pus.






help im alive, my heart keeps beating like a hammer.

 hej mina små maränger.

hade en annorlunda men trevlig helg, köpte mig ett påskägg med en rosa My little Pony inuti. kände mig som 6 år igen. Men vad gör det.

helgen har varit bra, hur kan man inte vara lycklig. Allt känns bra, jag har ett alkoholuppehåll, en vecka eller två, jag mår som en prinsessa.

Jag är på riktigt bra humör idag, har så mycket energi. Kristina och Dave kommer hem idag...det var dock skönt att ha rummet för mig själv ett par dagar. 15kvm på tre personer är inget man ser framemot direkt.

Men snart kan vi flytta.

Vi har varit här i 6månader på onsdag. Tiden har gått så förbaskat fort. Kristina ska provjobba på en resturang vid Oxford Circus imorn, hoppas hon får det jobbet för hennes chef är dum i huvudet.

allt är bara bra.

jag har köpt en ny blommig vippig kjol. jag känner mig som en bakelse idag.

puss


WHEATSHEAF


jag lovar och svar att jag har den basta planen pa lange. det har slar allt gott folk!

den nya/gamla puben ar helt jalva fantastiskt, Sa, jag beordrar GENAST ALLA som laser denna blogg att komma till London for det har maste ni se.

Det har kommer bli sa forbaskat javla bra. Jag ar glad att jag far chansen att vara med och oppna nagot sa har stort.

Det har kommer andra saker och ting.

Nu ska jag rulla och sen ga till jobbet, efterat ska jag forbi mitt nya jobb och glida omkring lite, lara mig kassan ordentligt.

pusss

när allting kommer omkring.


blablablabla.

snart är det påsk, undrar hur man firar påsk här i England. Ingen aning och något svar lär jag ju heller inte få då jag jobbar hela påsken.

Träffade Phoebe igår, min gamla manager och snart ska jag kila iväg till min nya pub och se hur fint det tydligen har blivit,. vi öppnar nästa onsdag och jag studsar här på stolen av lycka för då är jag äntligen tillbaka med La familia igen.

Sol sol sol  idag, men fan va kallt. Jag måste tvätta, men vår torktumlare är spårlöst försvunnen, vem har snott den?

Jag har en plan och det är en megafantastisk plan jag har ska ni veta. Allt kommer bli bra.

Kristina är är en gris när det gäller att blogga, tycker ni inte? Ni måste tjata  lite på henne så att hon berättar fina historier för oss hon med.

Nej, jag har inget vettigt alls att säga idag förutom att jag tycker att livet verkar kännas lite bättre. Jag tror iofs att det kan vara min överdosering av koffein som talar men....,

...Vad gör det om hundra år?





I've been taken over by the fear.


söndag och måndag har varit två förjävligt dåliga dagar. Jag har inte kunnat tänka klart och bara känslan av att förlora någon man tycker om är det värsta som finns.
Det gör förbaskat ont att göra slut med någon, oavsett om det är en pojkvän eller ens bästa vän.

Så, jag försökte göra det bästa igår för att bli lite lyckligare, jag spenderade en massa pengar, färgade håret nästan svart(vet ej om det gör mig lyckligare men..) och försökte sysselsätta mig varenda minut för att inte tänka.

Men sen smsade han mig och berättade att han hade något viktigt att berätta för mig, och då visste jag att det var antingen "hej, jag är en självisk, omogen typ men jag vill fortfarande va din vän" ELLER "hej jag flyger tillbaka till Oz, hej då ha ett bra liv"
Och jag hade rätt, dubbelt upp! bingo. Han vill försöka ha mig som vän MEN om saker och ting blir för svårt så har han nu en öppen biljett tillbaka till känguruland.

Nu sitter jag här, mitt hår är lika svart som min dubbel espresso och jag är fortfarande lika förvirrad som jag var igår.

Men jag lyssnar på Lily Allen så livet känns lite bättre idag. Hon är bäst helt enkelt.. Hon är min idol. Jag vet att  livet  kommer bli bra.

Juste, piercingen som jag gjorde i fredags, högra tragus. MHM. och ni som inte talar piercingspråket så betyder det den lilla obetydliga broskbiten i örat.
Det kändes fantastiskt, inte ont alls. så jag ska göra andra sidan också på fredag om dem tillåter mig.




den här låten är fan den bästa hon har gjort. haha. handlar om  hennes pojkvän som är dålig i sängen. Its not fair.

ne nu ska jag snart gå till jobbet.

puss

du va sötare än dem, men jag slängde bort dig igen, jag slängde bort nån slags vän


jag har förklarat  för honom miljoner gånger att det aldrig kommer bli han och jag, och även fast jag vet att han har varit kär i mig i många månader nu så har jag fortfarande uttnyttjat situationen, lekt med hans känslor och spelat ett förjävla taskigt spel med honom.

Jag visste redan från början att saker och ting skulle sluta så här. frågan var bara när.

Igår var en fantastisk dag och det kändes som att vi verkligen hade lagt allt som någonsin hänt mellan oss(och saker som inte har hänt och aldrig kommer hända) och bara umgicks som bästa vänner.
Men sen brast allt och han lämnade mig. Han kunde inte se mig umgås och ha kul, flirta och möjligtvis bli kär i någon annan.

Så han förklarade för mig att han inte kan vara min vän längre, för att det gör för ont att se.

Idag, en förjävla grå söndag, vi fick inte biljetterna til Glastonburyfestivalen..Jag som hade förberett den här dagen i månader. det ända jag hade att se fram emot. Nej.
Jag har förlorat en av mina bästa vänner här i London, och allt är mitt fel. Att vi inte fick biljetterna och att jag aldrig mer kommer se Daniel igen. Att vi aldrig mer kommer sitta tillsammans och skratta åt varandra, gå på picninc eller spela biljard.
Vem ska jag prata med när det gör ont? Vem ska jag umgås med när  jag är ensam?
VI kommer aldrig mer sitta vid kanalen i solen och dricka öl.

Jag känner mig tom, jag vet inte vad jag ska göra. Jag kan inte prata för det finns inga ord längre.

Spelet är över nu,Grattis Jennifer. Du har förlorat.



vi är inte såna som i slutet får varann.

 tjingeling!

idag skiner solen och det är fantastiskt vad fint väder det är helt plötsligt. Jeansjacka och klänning, man fryser inte alls.

Den här veckan har varit så underbart bra att jag bara skakar av lycka när jag tänker på det.

I tisdags samlades ALLA som brukade umgås och drack öl nere vid kanalen och det var så himla roligt att se alla tillsammans igen. Jag älskar när alla är tillsammans och gör något spontant.

Och imorn mina små våfflor kommer bli en helt makalös fredag, vi ska nämligen på rullskridsdisco, ni vet som man ser i gamla filmer, me 60-tals kläder och musik i samma stil. Jag bubblar av lycka, det kommer bli helt fantastiskt.

don't stop push it now
and I will give it all to you
don't just stop now
and try to give it all up

Och gissa vem som börjat skriva till mig igen, Jo PsychoLaine. Ni vet han stackaren som ser ut som ett UFO. Ibland undar jag om vi alltid kommer ha kontakt på nåt sätt och vis..bara för att jag irreterar mig på han förjävla mycket. Men vi klickar jävligt bra vissa gånger också...

Nej, åh inget kan förstöra min dag idag. eller imorn. WO. haha.

Something sweet or something strong
Seems like love no longer can turn me on
Like boy need girl and girl need boy
Got a nasty habit called rock n' roll
i´ve gave my heart to rock n´roll

Älskar er!!!!!!!!
PUSS.

Tessi, svara på mobilen när jag ringer! om du ser +44 så är det jag. OK? :)


RSS 2.0