we have a flat.flattieflattieflattie

What a fucking birthday. holy shit. Jag hoppas Matt hade förjävla roligt igår, för det hade iaf vi. Roligaste kvällen sen vi kom hit, och om han inte hade det så undrar vi va fan kanadensare måste vara med om för att ha kul.

Kvällen började som alltid nere i baren och eftersom vi båda var så otaggade så körde vi ölspelet för att snabbt komma igång.
En kvart senare var vi redan inne på den tredje ölen..häh

Sen kom Paps och Matt och vi satt och snackade jävligt mycket udda ämnen. Vid typ 11 tog vi en taxi till Soho till en klubb, (tror den hette Stanza) där Kristina drog in en vinare, och öl och drinkar till alla oss. Det gick snabbt och snart var vi inne på andra vinaren och uppe i det blå.

Men fan va kul vi hade. Kom hem runt tre och då fick vi för oss att vi skulle kolla ifall Paul fortfarande hade baren öppen, men de va den ju inte som tur va, ingen av oss behövde mer så vi gick och la oss.

Det är så kul att hitta några riktigt roliga typer som vi kan umgås mer med och igår bestämde vi oss för att vi ska fira jul tillsammans. Vi är en familj har vi bestämt.

OCH VET NI VAD??????  shit här sitter vi och är alldeles uppspelta för att vi hittat vänner men vi har ju glömt att berätta det bästa av allt!
VI HAR EN LÄGENHET! Den är helt jävla underbar, den är verkligen oss. Den har tegelvägg och brasa i vardagsrummet och JÄTTEstor spegel i badrummet.
Den är egentligen lite för dyr så ifall vi svälter ihjäl för att vi inte har råd med mat så vet ni varför. Den kostar 150£/vecka per person. MEN ÅHHHH, det löser sig. D

Den ligger underbara Camden och alla är riktigt avundsjuka, Matt sa att "Camden is the place to live, the coolest place in the world" yeahhh!



Nu ska vi gå och köpa massor med chips och cola. mums.
Pussar
Kristina OCH Jennifer

Kommentarer
Postat av: Birgitta/Mamma

Fler kommentarer från mig som vanligt.....

Vilka är personerna på bilderna? Förmodar att någon är Matt?? eller?? Hur länge ska ni bo i lägenheten och delar ni den med många personer, när flyttade ni in mer detaljer tack. Är jättenyfiken.

Tycker också att det är jättekul att ni har fått tag på en lägenhet.

2008-11-02 @ 11:43:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0